Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Yıkanan et tüketici sağlığını tehdit ediyor
Pandemiden etkilenen yeme-içme sektörüne Visa’dan kapsamlı destek
Ak Gıda, AB ülkelerine labne ve taze peynir ihracatı onayı aldı
Ayçiçek yağı, yumurta, tavuk, bebek maması fiyatlarında denetimler artırıldı
Rusya'ya Türk domates ihracatında kota 50 bin ton arttırıldı
Ekici üst yönetimine kadın damgası
Pandemide en çok D ve C vitamini kullandık
Kervan Gıda Avrupa’da güçleniyor
Türkiye'den Çin’e kuru meyve ihracatı yüzde 21 arttı
Bal uzmanı Ahmet Bağran Aksoy’dan arıların hayranlık uyandıran dünyası
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: süt kalitesi
Etiketler: süt kalitesi
İnsan Sağlığı ve Ürün Kalitesi Açısından Çiğ Süt Kalitesi ve Hijyeninin Önemi
Yayın:
28-10-2012
Kategori:
Süt Ürünleri Bilimsel
Etiketler:
bilimsel makale
çiğ süt
insan sağlığı
süt kalitesi
Zir. Yük. Müh. Oktay Yerlikaya
,
Araş. Gör. Merve Açu, Prof. Dr. Özer Kınık
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Süt Teknolojisi Bölümü, - İzmir
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı