Etiketler: sadık çelik
Çiğ sütte yaşanan sorunlar
İnsan beslenmesinde stratejik bir öneme sahip olan süt, yapısındaki yüksek protein ve mineraller nedeniyle patojenlerin üremesine de ayrıca çok elverişli bir yapı oluşturuyor.
Keyveni her öğünde 20 binden fazla insanı doyuruyor
Modern ve geleneksel yöntemlerle ürettiği yemekleri butik bir lezzet anlayışıyla 28 yıldan bu yana Türkiye’nin önde gelen kurum ve kuruluşlarına sunan Keyveni, her öğünde 20 binden fazla kişiyi doyuruyor. Bugün itibariyle yaklaşık 200 noktaya ulaştıklarını belirten Mis - Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Çelik, 2012’yi %20’lik büyümeyle kapattıklarını söyledi.
Sağlıksız yaşamın ilk adımı: Beyaz Ekmek
Ette yaşanan sağlıksızlıklar ve gıda hileleri
Türkiye’de unlu mamul sektörüne genel bakış
Ambalaj gıda üreticisinin hayatını kolaylaştırıyor
4. Sanayi Devriminin yemek sektöründeki yeri ve önemi ne olacak?
Sadık Çelik
Keyveni Kurumsal Hazır Yemek Yönetim Kurulu Başkanı