Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: serter yurdakul

Karma Grup kadrosunu güçlendiriyor


Yayın: 07-11-2017
Kategori: Gıda

Karma Grup, kadrosuna kattığı iki tecrübeli isimle hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. 
 

HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi 27-28 Aralık’ta yapılacak



HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.

Coğrafi işaretli ürünler ve tüketicilerin korunması



Serter Yurdakul
Karma Grup Denetim ve Operasyon Koordinatörü
 

HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi İzmir'de yapılacak



HACCP Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları Eğitimi’nde gıda işletmelerinde mevcut olan fiziksel, kimyasal ve mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılması ya da kabul edilebilir seviyelere indirilmesi amacıyla gıda güvenliği yönetim sisteminin temel prensipleri katılımcılarla paylaşılacak.