Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
2021 şirketlerin yüzde 70’i için dijitalleşme yılı olacak
Balparmak’ın yurt dışı hedefi APİTERA markasıyla büyümek
Mikotoksinler gıda maddelerindeki gizli tehlike: "Fazla tüketilmesi kansere yol açabilir"
PepsiCo’dan 2040 yılına kadar net-sıfır emisyon sözü
Migros’tan Türkiye’nin dört bir yanına hızlı pizza servisi
Mondelēz International Türkiye’den 2021’de rekor seviyede ilk ihracat
Dimes’te iki pazarlama müdürü ataması
Bakliyatların sağlık faydalı özellikleri, tüketimleri ve Döhler’in bakliyat ürünleri
Bitkisel yağda dışa bağımlılık kritik eşiği aştı
Balparmak Apitera serisi büyümeye devam ediyor
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: zafer kılıç
Etiketler: zafer kılıç
Kümes, fast food’da yabancı üstünlüğünü kıracak
Yayın:
13-11-2012
Kategori:
Beyaz Et
Etiketler:
fast food
kümes
kümes genel müdürü
tavuk
zafer kılıç
Yaklaşık 3 yıl önce "Tavuk Kümes'ten Yenir" sloganı ile Gebze’den yola çıkan ve iki yıl içinde 9 şubeye ulaşan Kümes, bu yıl 20 şubeye ulaşmayı hedefliyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı