Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Ülker Hero Baby’den bebeklere özel

Bebek beslenme uzmanı Ülker Hero Baby’nin şeker ilavesiz, 0 meyveden oluşan 3 meyve suyu çeşidi şimdi aynı zamanda biberona dönüşebilen sağlıklı cam şişelerde raflardaki yerini alıyor.





ulker_2.png

Ülker Hero Baby, şeker ilavesiz, katkısız ve 0 meyveden oluşan çeşitleri ile bebeklere ve çocuklara sağlıklı bir gelecek sunan meyve suyu ürünlerini yeniledi. Daha önce karton kutu ambalajda satılan Ülker Hero Baby Elma Suyu, Üzüm Havuç Suyu ve Karışık Meyve Suyu artık sağlıklı cam şişede.

 

 Ülker Hero Baby’nin gelişmiş üretim teknolojisi sayesinde dalından koparıldığı andaki taze ve doğal haliyle sıkılarak şişelenen Ülker Hero Baby meyve suları içeriğindeki C vitamini ile de bebeklerin sağlıklı büyümesi ve gelişimine destek oluyor. Ülker Hero Baby meyve suları, aynı zamanda , ağzı biberon emziği ile uyumlu cam şişeleri sayesinde anında biberona dönüşebiliyor bu sayede annelere de büyük kullanım kolaylığı sağlıyor.

 

 Ülker Hero Baby meyve suları şişlenecek meyvelerde 530 farklı tarım ilacının analizi yapılarak bebek beslenmesine uygun kalitede olan meyvelerle üretim gerçekleştiriliyor. Dolum sırasında meyve suyunun hava ile temasının kesilmesi ve vakum ile kapanan özel kapakları sayesinde Ülker Hero Baby meyve suları uzun raf ömrü sağlıyor.

 

Ülker Hero Baby meyve suları bebeklere özel meyvelerle üretiliyor

 

Bebeklere güvenli meyveler sunmak için her yıl 3 milyon TL yatırım yapan Ülker Hero Baby, kontrolü altındaki 110.000 meyve agacında yetiştirilmiş, mevsiminde toplanmış, tarım ilacı kalıntısı olmayan “bebek meyveleri” kullanıyor. Meyve suları ve kavanoz mamalarda kullanılan bebek meyveleri Ülker Hero Baby ziraat mühendisleri tarafından, toprak ve sulama kontrollerinden hasada kadar her aşamada denetleniyor.