Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Eldenele’den yeni bir lezzet: Flamenko

Pazarda 400’den fazla ürün çeşidi ile yer alan gıda sektörünün önde gelen markalarından Saray Holding’in markası Eldenele, gofret pazarına sunduğu Flamenko ile iddialı. 140 gramlık ambalajlarda sütlü çikolatalı kremalı ve vanilyalı süt kremalı olarak raflarda yerini alan Flamenko, tüketiciler tarafından tam not aldı.





eldenele_filaminko.jpg

Gıda sektörünün ilk üç markası arasında yer alan ve ürün yelpazesini her geçen gün genişleten Saray, ürün yelpazesine yeni bir ürünü daha ekledi. Saray Holding’in markalarından Eldenele, gofrette yeni bir tat olan Flamenko’yu tüketicilerin beğenisine sundu.

140 gramlık ambalajlarda vanilyalı süt kremalı ve sütlü çikolatalı kremalı olmak üzere iki çeşidi bulunan Flamenko, incecik gofret yapraklarının arasındaki yoğun kreması ve enfes tadı ile tüketiciler tarafından çok beğenildi. Hafif, ağızda dağılan, çıtır çıtır yapısı ve tadına doyulmaz kremalarıyla çay saatlerinin vazgeçilmezi olan Flamenko’nun, evde okulda, ofiste ve günün her anında zevkle tüketilen bir ürün olacağı belirtiliyor.

Saray Holding’in pazarlama şirketlerinden Göktuğ İhtiyaç Maddeleri Şekerleme ve Toplama Maddeleri San. AŞ Genel Müdürü Nedret Özel, “Hayata tat katmak için çıktığımız yolda, insanları mutlu etmek ana hedefimizdir” diyerek, pazara yeni ürünler sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Özel, “Tüketicilerimizin işimizin asıl sahibi olduğunu biliyoruz ve onlara değer veriyoruz. Bu anlayış doğrultusunda pazara yenilikçi farklı ürünler sunma hedefi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.