Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Beypazarı’ndan gazoz atılımı

Türkiye’nin önde gelen maden suyu üreticilerinden Beypazarı, gazoz üretimine başladı. 
 




Beypazarı GazozuBeypazarı Maden Suyu, gazoz üretimine başladı. Şu anda 7 farklı maden suyu üreten şirketin, sekizinci ürünü gazoz oldu. Yeni ürünün adı ‘Beypazarı Gazozu'. İlk seferde 600 bin şişe üretildi ve tüm Türkiye'ye dağıtımı yapılıyor. Ar-Ge çalışması 7-8 ay süren gazoz artık raflardaki yerini aldı.
 
Türkiye'nin en büyük maden suyu tesisi olduklarını anlatan Beypazarı Maden SuyuYönetim Kurulu Başkanı Niyazi Ercan, "300'e yakın bayi ağımız var. Üreticiyiz, iyi bir şişeleyiciyiz, seri üretim yapıyoruz. Ulusal zincir marketlerin tamamında, yerel marketlerde varız. Almanya, Fransa, İngiltere, Dubai, Kıbrıs, Türki Cumhuriyetleri, Arabistan, Irak dâhil 20 ülkeye ihracatımız var. Üretimimizin yüzde 5'ini bu ülkelere gönderiyoruz" diye konuştu. Ercan ayrıca konuyla ilgili; Bu güne kadar Türkiye için en kaliteli ve en güzel maden suyunu tüketiciye ulaştırmayı hedefledik. Yıllardan beri en iyi maden suyunu sunmak için çalıştık. Artık en iyi gazozu da halkımıza sunmak istiyoruz” dedi.
 
BEYPAZARI GAZOZU RAFLARDA
Beypazarı Maden Suyu olarak şu an gazoz üretimi için fizibilite çalışmalarını bitirdiklerini belirten Ercan; “Beypazarı Gazozu artık raflarda yerini aldı. Bu süreç bizim için çok önemli bir dönüm noktası o nedenle titizlik ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hedefimiz halkımızın severek ve sağlıklarını koruyarak gazoz tüketmelerini sağlamak” diye konuştu.