Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
8. Juiceful İstanbul Zirvesi’nin yeri değişti

MEYED, 25 Mayıs 2017 tarihinde Movenpick Hotel Istanbul’da yapılacağını açıkladığı 8. Juiceful İstanbul Zirvesi’nin yerinin değiştiğini duyurdu.  Etkinlik aynı tarihte Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek.




Meyed zirveMeyve Suyu Endüstrisi Derneği (MEYED), 2010 yılında başlattığı ve Uluslararası Meyve Suyu Üreticileri Federasyonu (IFU), Avrupa Meyve Suyu Birliği (AIJN), bağımsız kalite kontrol kuruluşu (SGF) ve Avrupa Kalite Kontrol Sistemi (EQCS) tarafından da desteklenen 8. Juiceful İstanbul Zirvesi’nin yerinin değiştiğini açıkladı. Etkinlik 25 Mayıs 2017 tarihinde Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’de yapılacak. 
 
Meyve suyu sektöründeki paydaşların yurtdışındaki güncel gelişmelerden haberdar olabilmesi, gelişmiş ve gelişen pazarlardaki başlıca oyuncularla iletişim ağının geliştirilmesi, Türkiye meyve suyu sektörünün önünde yeni ticaret kapıları açılması ve hedef pazarlara ulaşımın kolaylaştırılması gibi amaçlarla düzenlenen 8. Juiceful İstanbul Zirvesi sektörün buluşma platformu haline geldi. 2016 yılında 7.'si gerçekleştirilen Juiceful İstanbul organizasyonu, 13 farklı ülkedeki meyve suyu endüstrisini temsilen, çoğunluğunu üst düzey yöneticilerin oluşturduğu 146 katılımcıyı ağırlamıştı.
 
Uluslararası Meyve Suyu Üreticileri Federasyonu (IFU), Avrupa Meyve Suyu Birliği (AIJN), bağımsız kalite kontrol kuruluşu (SGF) ve Avrupa Kalite Kontrol Sistemi (EQCS) tarafından da desteklenen bu yılki Zirve’de de Türkiye’den ve küresel pazardan tanınmış isimler konuşmacı olarak yer alacak. 
 
Detaylı bilgi için: http://juicefulistanbul.org