Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Dardenia Akademi sektöre nitelikli eleman yetiştirecek

Dardenia, fine fast-food kategorisindeki yenilikçi anlayışıyla alanında yetkin, hizmet anlayışı gelişmiş, başarılı çalışanlar yetiştirmek amacıyla Dardenia Akademi’yi kurdu. Sektördeki nitelikli personel eksikliğini karşılamak ve çalışan gelişiminin sürekliliğini sağlamak üzere kurulan akademide teori ve uygulamalı eğitimler yer alacak.
 




Dardenia şubeTürkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia uzman ve nitelikli çalışanlar yetiştirmek, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için insan kaynaklarına yatırım yapıyor. Dardenia Temmuz ayında kurduğu Dardenia Akademi ile hem kendi personelini yetiştirecek hem de sektöre nitelikli eleman kazandıracak.
 
Şube ve merkez ofis çalışanlarına belirli programlar kapsamında eğitim verecek olan Dardenia Akademi’de doğru eğitim metotlarıyla gerekli insan kaynağı ihtiyaçlarına yönelik eğitim verilecek. Yasal, mesleki ve kişisel gelişim eğitimleri ile Yönetici Eğitimleri (Manager Training) programlarını kapsayacak şekilde verilecek olan eğitimler, 15 günlük teori ve uygulama eğitimleri sonrasında Dardenia şubelerinde yapılacak olan iş eğitimi takibi ve onay süresi ile birlikte 45 gün içerisinde tamamlanacak.
 
Dardenia çalışanlarının pozisyonları bazında eğitim alacağı, modüler eğitim sistemi içerisinde; teori ve uygulama eğitimleri olmak üzere iki ana program yer alacak. Dardenia şubelerinde görev yapan mutfak ekibi, şefler ve salon ekibi, süpervizör, şube ve bölge müdürleri ile merkez ofis çalışanları olmak üzere tüm Dardenia çalışanları eğitimlere katılacak ve gelişimleri takibe alınacak.
 
Dardenia iç eğitmenlerinden oluşacak güçlü eğitim kadrosuna, uzman departman yöneticileri ve sektörün rol model yöneticileri de dahil olacak. Eğitimler kapsamında, kariyer ve performans yönetimi için yetenek havuzu ve atama kriterleri oluşturulacak. Değerlendirme Merkezi kurularak etkin yönetme ve takip etme sistemleri ile ilerlenecek. Düzenli periyotlarla verilecek eğitimler yıllık bütçe ve planlar doğrultusunda sürdürülmeye devam edecek.
 
Dardenia Hakkında
Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri olan Dardenia, 30 yıllık Dardanel tecrübesiyle, sürdürülebilir balıkçılık ilkelerini kılavuz alarak, 2011 yılında kuruldu. Dardenia’nın ilk restoranı Erenköy’de açıldı. Geleneksel balık ekmek lezzetini modern ve yenilikçi bir yorumla sunan Dardenia, ilk yılında 130 binin üzerinde İstanbulluya ulaşarak büyük bir beğeni kazandı. 2012 yılında ikinci restoranı Maslak’ta, üçüncü restoranı ise Buyaka AVM’de hizmet vermeye başladı. İlk sushi konseptli restoranı Dardenia Fish&Sushi’yi 2014 yılının Ocak ayında Göktürk’te hizmete açan Dardenia,. Mecidiyeköy, Nişantaşı, Kozyatağı, Kadıköy Bahariye, Maslak 42, Kavacık ve Capitol AVM’de açtığı yeni şubelerle 12 noktada müşterilerine hizmet vermeye başladı. Dardenia 2017 yılında kendi açacağı ve franchise vereceği yeni şubelerle önce İstanbul daha sonra da tüm Türkiye’ye yayılmayı istiyor. Uluslararası alanda tanınan geleneksel lezzet markası olmak hedefiyle yola çıkan Dardenia, doğal ortamında yetişen, katkısız lezzetleriyle balık tutkunlarına enfes deneyimler sunuyor.