Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Gülse Birsel’in tercihi Belçika Çikolatalı Golf Bravo

“Bi’ dene bence!” sloganıyla öne çıkan filmlerde Birsel, 0 Belçika çikolatasıyla kaplı Golf Bravo dondurmaları hakkındaki görüşlerini tüketiciyle paylaşıyor.
 




Golf BravoDünyanın en kaliteli çikolataları arasında ilk sıralarda yer alan Belçika çikolatası ile kaplı Golf Bravo dondurma çeşitleri, hem serinlik, hem de çikolatanın o müthiş lezzetini arayanlara çifte keyif kaynağı olacak. Belçika Çikolatalı Golf Bravo Badem, Klasik, Karadut Sorbe, Cappuccino, Beyaz, Dark ve Bravo Junior çoklu paket seçenekleriyle her zevke ve damak tadına hitap ederken, lezzet tutkunlarını kendine hayran bırakacak. Farklı lezzetler denemek isteyenler için, her çeşidini gurme lezzete dönüştüren Belçika Çikolatalı Golf Bravo, bu yıl da dondurma dünyasına damgasını vuracak.
 
Gülse Birsel’in en Gurme hali: Belçika Çikolatalı Golf Bravo
Başrolünde Türkiye’de yediden yetmişe herkesin sevdiği yazar, senarist ve oyuncu Gülse Birsel’in rol aldığı iki reklam filmiyle tanıtılacak ürünler, tüm dondurma severlerin neşesine neşe katacak. Birsel, Temmuz ayı boyunca izlenecek; Golf Bravo’nun rakipsiz ürünü Karadut Sorbe’nin hafifliğini ve gerçek Belçika çikolatası ile kaplı olduğunu, “Oturduğum Yerden Gurmelik” filmi ile anlatıyor. Ayrıca Bravo Badem için çekilen, bol badem parçalarıyla kaplı ürünün gurme özelliklerini, “Kadınlar Zor Seçer” reklam filminde tüketici ile paylaşacak. Bu iki film ile tüm yaz boyunca Golf Bravo dondurmalarının medyadaki yeni yüzü Gülse Birsel olacak.
 
3 Temmuz günü yayına giren “Oturduğum Yerden Gurmelik” adlı ilk film ile ardından yayınlanacak olan “Kadınlar Zor Seçer” adlı ikinci filmi hazırlayan ekip ve filmlerin künyesi ise aşağıdaki gibidir:
 
Reklamveren: Golf Dondurma /Bravo
Reklamveren Yetkilileri: Özge Şahin, Birben Aytemir, Zeynep Aydın, Emre Fındık
Reklam Ajansı: Über
Kreatif Direktör: Hande Arslan, Aslı Sevim
Yaratıcı Ekip: Ecem Perk, Mehmet Şirin Karaer, Berkay Varman
Müşteri İlişkileri: Cüneyt Tabanoğlu
Yapım Şirketi: Ptot Films
Yönetmen: Ozan Açıktan
Post Prodüksiyon: İmaj
Medya Ajansı: Open