Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Nestlé Damak’tan #bidamakgüzellik katan kampanya

Nestlé Damak, herkesi #bidamakgüzellik yapmaya davet ettiği yeni reklam kampanyasını izleyicilerin beğenisine sundu.
 




Nestle kampanya85 yıllık mazisiyle Türkiye’nin en sevilen çikolata markalarından biri olan Damak, yeni kampanyasıyla izleyici karşısına geçti. Damak, #bidamakgüzellik ile izleyiciyi çikolata ve fıstığın efsanevi aşkını hayatın her anına taşımaya ve o anları güzelleştirmeye davet ediyor.
 
Nestlé’nin #bidamakgüzellik yapmaya davet ettiği duygusal reklam filmi üç kısa hikayeden oluşuyor. İlk sahnede, yurtdışında özlemini çekeceğini düşünerek kızının cebine bir paket Damak bırakan düşünceli babanın kızına o an yaşattığı mutluluk anlatılıyor. Filmin devamında ise yoğun bir iş gününde çekmecede bulduğu bir paket Damak’la güzel bir mola veren çalışana ve çocuklarını uyuttuktan sonra kendine #bidamakgüzellik yapan tatlı bir yorgunluk içindeki anneye yer veriliyor.
 
Nestlé Damak reklam filminde insanları hem kendilerine hem de sevdiklerine #bidamakgüzellik yapmaya çağırıyor. Özlemin hissedildiği anlarda, yoğun iş temposunun içinde olunan zamanlarda ve insanın kendisiyle başbaşa kaldığı anlarda yaşanan bir dokunuşun hayatı çok daha güzel bir hale getirebileceği anlık duygu değişimleriyle gösteriliyor.
 
Nestlé Türkiye ekibi ve Manajans JWT İstanbul imzası taşıyan reklam kampanyasına, prodüksiyon tarafında Ahmet Bayık, Çağrı Erdoğan ve Zeynep Türkmen liderlik ediyor. Mindshare Türkiye’nin medya planlamasını gerçekleştirdiği kampanya, #bidamakgüzellik hashtag’iyle TV, açık hava ve dijital mecralarda birçok yenilikçi uygulamayla karşımıza çıkarak izleyiciyi kendisine ve sevdiklerine #bidamakgüzellik yapmaya çağırıyor.
 
Reklam künyesi
Reklamveren: Nestlé
Genel Müdür: Özgür Karakaş
Pazarlama Müdürü: Başak Çayhan
Marka Müdürleri: Aslı Aşkın, Ömer Kağan Ural
Ajans: Manajans JWT İstanbul
Ajans Başkanı: Tuğbay Bilbay
Yaratıcı Yönetmen: Kaan Ertüz
Yaratıcı Ekip: Eray Hökelek, Baran Güneş, Gamze Yıldız, Semih Türkmen, Batın Küçükdoğan, Tuna Ersöz, Ahmet Kök
Stratejik Planlama Direktörü: Berkant Avcı
Müşteri İlişkileri: Leslie Krespin, Setenay Ergin, Alanur Akyıldız, Elif Günday, Ayşenaz Altınöz
Prodüksiyon: Ahmet Bayık, Çağrı Erdoğan, Zeynep Türkmen
Yapım Şirketi: PTOT
Yönetmen: Ozan Açıktan
Medya ajansı: MindshareTürkiye