Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Alplerden gelen lezzet Milka Dark Milk

Milka, Türkiye’deki 25. yılında çikolata severleri Dark Milk serisiyle buluşturdu. Yeni ürün, yüzde 40 kakaolu, bademli ve ahududulu olmak üzere üç farklı lezzeti ile piyasaya sunuldu.
 




Milka Dark Milk1901 yılında İsviçre’de üretildiği ilk günden beri çikolata severlere lila paketinin içinde, gerçek Alp sütünden yapılan lezzetli çikolatasını sunan Milka, Türkiye’deki 25. yılında yepyeni bir lezzet serisini, yeni bir pakette çikolata tutkunlarına sundu. Türkiye, birkaç Doğu Avrupa ülkesiyle birlikte Milka Dark Milk lansmanının ilk yapıldığı ülkeler arasında yer alıyor.
 
Milka Dark Milk Serisi, sütlü çikolatanın rahatlatıcı ve yumuşak lezzetini, yoğun kakaonun canlandırıcı tadıyla birleştiriyor. Milka uzmanlığıyla seçilen, dünyanın en iyi kakaolarının zenginliğini, damaklarda tüm lezzetiyle hissettiren Milka Dark Milk, tüketicilere farklı bir çikolata deneyimi sunuyor.
 
Milka Dark Milk, Yüzde 40 Kakaolu, Bademli ve Ahududulu olmak üzere üç farklı lezzeti ile çikolata severlerle buluştu. Milka’nın tüm dünyada öncelikli olarak Türk tüketicisiyle buluşturduğu bu yeni ürünün dikkat çeken özelliklerinden biri de klasik mor renkli paketi yerine mat&metalik renkli şık paket tasarımı.