Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Seyidoğlu Gıda yeni tesisinde 50 yeni ürün daha üretecek

Helva, reçel, tahin ve pekmez olmak üzere 350’den fazla ürün çeşidine ulaşan Seyidoğlu Gıda, fındık kreması üretimine de başladı. Firma Yeni tesisin devreye girmesiyle 50 yeni ürünü daha tüketiciyle buluşturacak.
 




Seyidoğlu boolBool markasıyla fındık kreması üretimine başlayan Seyidoğlu Gıda ürün çeşitliliğini artırırıyor. Yeni ürünü 5 farklı ambalaj ve gramajda üreten Seyidoğlu Gıda, tüketiciden büyük beğeni topladı. Geleneksel lezzetlerin yanı sıra modern yeni tatlar üzerinde AR-GE çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Seyidoğlu Gıda Genel Müdürü Mehmet Göksu, “ Firma olarak ürün çeşitliliğine yatırıma büyük önem veriyoruz. Tüketicinin talebi ve piyasanın şartlarını göz önünde bulundurarak her ay yeni bir ürünle tüketicinin karşısına çıkıyoruz. Yeni ürünümüze hem iç hem de global pazarlardan yoğun talep aldık. Afrika,Ortadoğu ve Avrupa pazarlarına ilk ihracatımızı yaptık. Özellikle kalitesi bol malzemesi ve lezzetiyle rakiplerine fark atacak bir ürün ürettik” diye konuştu.
 
50 YENİ ÜRÜN YOLDA
Artan talebe yetişmek için yarım kalan fabrika inşaatına da hız verdiklerini ifade eden Göksu, “Fabrikamızda tam otomasyona geçmek ve yeni ürünlere yer açmak adına yatırımlarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni tesisimizin devreye girmesiyle birlikte Ar-GE’si tamamlanan 50 yeni ürünün daha üretimine başlayacağız. Daha önce hiç denenmemiş harika lezzetleri modern sunumlarla tüketiciye sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.