Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
BESD – BİR’in yeni başkanı Naci Kaplan oldu

Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin (BESD-BİR) 5 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısı ardından Birliğin yeni Yönetim Kurulu Başkanı, As Ofis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BESD-BİR Yönetim Kurulu üyesi Naci Kaplan oldu. 
 




Kanatlı etiTürkiye’de kanatlı eti sektörünü en üst düzeyde temsil eden Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) Yönetim Kurulu, başkanlığını yaklaşık 9 yıldır devam ettiren Beypi A.Ş. Genel Müdürü Dr. Sait Koca’nın sağlık sorunları nedeniyle istifasının ardından 5 Kasım Perşembe günü toplandı.  Gerçekleştirilen toplantıda yönetim kurulu tarafından kabulünü takiben, As Ofis A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve BESD-BİR Yönetim Kurulu üyesi Naci Kaplan, BESD-BİR Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevlendirildi. Yönetim Kurulu’nda Süleyman Öztürk Başkan Yardımcılığı ve Faik Üçer de Sayman üyeliğe devam edecek. Yönetim Kurulu’nun diğer iki üyesi Dr. Sait Koca ve Onur Özkul da görevlerini sürdürecek.
 
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği’nin 2021 yılı Ocak ayında yapacağı 19. Olağan Genel Kurulu’na kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürecek Naci Kaplan yeni görevi ile ilgili olarak; “Kanatlı eti sektörünü 27 yıldır hiç aksatmadan temsil eden ve bugüne kadar sektör için birçok katma değer sağlayan Birliğimiz için çalışmaktan dolayı memnuniyet duyuyorum. Bugüne kadar yönetim kurulu üyeliğimle var olduğum kuruluşun içerisinde bugün kurul başkanlığı yapacak olmam benim için heyecan verici. Yönetim Kurulumuz, üyelerimiz ve paydaşlarımızın destekleri ile sektörümüzü daha iyi seviyelere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.