Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Balparmak Apitera serisi büyümeye devam ediyor

Balparmak’ın 40 yıllık uzmanlığıyla , doğanın mucizesi olarak tanımlanan arı ürünleri ve doğal şifalı bitkileri buluşturduğu Apitera serisi , yeni yılda iki yeni takviye edici gıda ürünü ApiteraDox ve ApiteraGest ile büyümeye devam ediyor. 
 




Balparmak ApiteradoxBalparmak, doğal ürünleri tercih eden sağlıklı yaşam tutkunları için Apitera serisine eklenen iki yeni ürünle yeni yılda da “Doğanın gücü yanında” diyor ve serisinin vazgeçilmezi olan bal ve propolis ile bağışıklık sistemini desteklemeye de devam ediyor.  
 
Altınotu, Barut Ağacı Kabuğu, Enginar, Maydanoz Tohumu ve Tarçın içeren ApiteraDox, toksinlerin vücuttan atılmasına yardımcı olarak detoks etkisi yaratıyor ve böylelikle vücudun arındırılmasına destek sağlıyor. Kakule, Rezene Ekstresi, Kekik Ekstresi, Tıbbi Nane Ekstresi içeren ApiteraGest, sindirim sistemini destekliyor. 
 
ApiteraDox 15 yaş ve üzeri yetişkinler, ApiteraGest ise 11 yaş ve üzeri yetişkinlerin kullanımına uygun. 7 adet tek kullanımlık saşe içeren özel ambalajında satışa sunulan Balparmak ApiteraDox ve ApiteraGest bu sayede hijyenik kaldığı gibi, kullanımına kadar hava ve ışıkla temas etmediği için etken maddelerini de koruyor. İçerdikleri doğal bal sayesinde tek başına ya da içeceklere karıştırılarak tüketilebiliyor. Balparmak Apitera Gest ve Apitera Dox, marketlerde ve www.balparmak.com.tr’de satışa sunuluyor.