Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Özsüt’ten online sipariş sistemi

Özsüt, lezzet severlerin ürünlerine diledikleri anda, istedikleri yerden ulaşabilmeleri için Online Sipariş Sistemi’ni hizmete soktu. İlk etapta İzmir’deki 10 mağaza aracılığıyla hizmet sunacak olan sistem, zaman içinde tüm Türkiye’de yaygınlaşacak. 
 




Latif AralEn kaliteli malzemelerle üretilen doğal ve gerçek lezzetleriyle, tüm Türkiye’ye yayılan 150’ye yakın mağazasında misafirlerin her anına mutluluk katmayı hedefleyen Özsüt, şimdi müdavimlerini online sipariş platformunda da ağırlıyor. Lezzet tutkunları, markanın hayata geçireceği Online Sipariş Sistemi’yle özledikleri Özsüt lezzetlerine yeni bir kanaldan daha ulaşma imkânını yakalıyor. 
 
Özsüt müdavimlerinin mobil telefonlarından da rahatlıkla erişebilecekleri Özsüt Online Sipariş Sistemi, ilk etapta İzmir’deki 10 Özsüt mağazası ile lezzet severlerle buluşacak. Zaman içinde Özsüt’ün Türkiye’ye yayılmış onlarca mağazası da sisteme dahil olacak. 25 Ocak 2021 tarihi itibarıyla hizmet vermeye başlayan sistemle müdavimler, artık mutluluk katan Özsüt ürünlerine Mutlulugatikla.com linkinden bir tıkla, kolayca ulaşacaklar. 
 
En cazip indirimler Özsüt Online Sipariş’te
Özsüt, yeni uygulaması Online Sipariş Sistemi’nin lansmanı dolayısıyla müdavimleri için cazip kampanyalar da hazırladı. Bir ay boyunca devam edecek kampanyalar ile müdavimler, enfes Özsüt lezzetlerinin doyasıya tadına varacaklar. Özsüt Online Sipariş Sistemi’ni kullananlar 30 gün boyunca her 50 TL’lik siparişlerine 15 TL’lik indirim kazanırken, 50 TL ve katlarına yönelik alışverişlerinde de çok cazip avantajlar elde edecekler.  100 TL’lik siparişe 30 TL, 140 TL’lik siparişe 30 TL, 10 TL daha alışveriş yapıp sepetini 150 TL’ye tamamlayanlara ise 45 TL’lik indirimler efsane indirimler uygulanacak. Söz konusu kampanyalar, 1 ay boyunca her sipariş veren Özsüt müdavimi için geçerli olacak.   
 
İzmir’den başlayarak tüm yurda yayılacak
Markanın hayata geçirdiği dijital platform Online Sipariş Sistemi’ne yönelik değerlendirmede bulunan Özsüt Genel Müdürü Latif Aral, Özsüt severlere yepyeni kanallardan erişim sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aral, “Gerek tüm yurda yayılmış 150’ye yakın mağazamızla, gerekse ülkemizin önde gelen perakende zincirleri kanalıyla 90 çeşide yakın geniş ürün yelpazemizi lezzet tutkunlarının beğenisine sunuyoruz. Şimdi Online Sipariş Sistemimiz ile müdavimlerimiz en sevdikleri Özsüt lezzetlerine diledikleri anda ve istedikleri yerden ulaşabilecekler” dedi. Aral, öncelikle İzmir’deki bayiler aracılığıyla hizmet verecek olan Özsüt Online Sipariş Sistemi’nin zaman içinde yurt genelinde yaygınlaştırılacağını da sözlerine ekledi.