Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Teksüt’ten İzmir’e bölge müdürlüğü 

Teksüt, yeni bölge müdürlüğünü İzmir’de oluşturdu. Daha verimli ve hızlı servis sunabilmek amacıyla kurulan müdürlük, İzmir’den Antalya’ya dek olan bölgeye ve yaz döneminde kalabalıklaşan destinasyonlara hizmet verecek.  
 
 




Teksüt ürünlerTürkiye’nin en büyük süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt; İstanbul Avrupa, İstanbul Anadolu, Ankara ve Bursa Bölge Müdürlükleri’nden sonra Ege ve Akdeniz bölgesindeki müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla İzmir Bölge Müdürlüğü’nü devreye soktu. 
 
İzmir Işıkkent’te kurulan yeni bölge müdürlüğü ile ilgili bilgi veren Teksüt Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Keleş, “Bu bölgedeki bayilerimize ve perakende noktalarına daha süratli, verimli ve kaliteli servis sunmak istiyoruz. İzmir başta olmak üzere Manisa, Uşak, Aydın, Denizli, Muğla, Isparta, Burdur ve Antalya’ya kadar olan bölgeye servis vereceğiz. Buradaki yapılanma, ihtiyaç noktasında hızlı sevkiyat yapmamıza da imkân sağlayacak. Yaz döneminde bu alan içindeki turistik ve yazlık bölgelerde nüfus artışıyla birlikte daha yoğun ve ani talepler oluşabiliyor. Bölge müdürlüğümüzle bu tür taleplere daha süratle cevap verebileceğiz” diye konuştu. Bölge müdürlüğü sayısını 5’e çıkardıklarını aktaran Murat Keleş, Teksüt olarak iç piyasadaki bulunabilirliklerini geliştirmeye devam edeceklerini söyledi. 
 
40’ı aşkın süt ürünü üretiyor 
Günde 600 ton süt işleyen Teksüt, 8 kategoride 40’ı aşkın süt ürünü üretiyor. Teksüt, beyaz ve kaşar peynirinden krem ve süzme peynire; labne, kaymak, tereyağı, yoğurt ve ayrandan Mihaliç, Çeçil, Dil, Misket, Çubuk gibi peynirlere dek çok geniş bir ürün yelpazesi sunuyor.