Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Ekici'den Lokum Kıvamında Beyaz Peynir

Ekici’nin özel üretim tekniğiyle hazırladığı Lokum Kıvamında Beyaz Peynir, Oyuncu Engin Günaydın’ın seslendirdiği yeni reklam filmiyle ekranlarda yerini aldı.
 




Ekici lokum tadında60 yılı aşkın bir süredir Türk tüketicisinin damak tadına uygun peynirler üreten Ekici, Lokum Kıvamında Beyaz Peynir’in yeni reklam filmini yayınlandı. Filmde ‘Ekici Lokum Kıvamında Beyaz Peynir’ başarılı Oyuncu Engin Günaydın’ın sesiyle dile geliyor ve kahvaltı sofralarının birbirinden leziz ürünleriyle buluştuğu anlarda yaşadığı duyguları eğlenceli bir dille anlatıyor.
 
Filmde, kahvaltı sofralarının baş kahramanı olarak gördüğümüz Ekici Lokum Kıvamında Beyaz Peynir’in, buluştuğu her ürünle ayrılmaz bir bütün olduğu vurgulanıyor. Filmde Lokum Kıvamında Beyaz Peynir’in dilimlendiği, dumanı tüten bir menemenin içine konulduğu, fırında çıtır çıtır kızaran bir böreğin içinde eridiği, ekmek ve zeytinle vazgeçilmez bir üçlü olarak sunulduğu, nefis iki dilim ekmek arasında sandviç olarak gösterildiği kareler iştahları açıyor.  
 
‘Lokum kıvamımızla hiç dağılmadık’ mesajının verildiği filmi Türkiye’de ve globalde birçok önemli markayla çalışan, yemek çekimlerinin aranılan ismi yönetmen Ahmet Tozar çekti. 
 
Reklam filmine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.