Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
COS Chocolate, çikolata sektörüne merhaba dedi

Taze fikirler ve yenilikçi anlayışıyla online çikolata sipariş pazarına adım atan COS Chocolate, pasta ve tatlıcılık alanında yıllardır emek veren uzman girişimcinin, yeni formüller deneyerek oluşturduğu spesiyal ve tasarım çikolatalarında kullandığı doygun kakao oranıyla dikkati çekiyor.




COS ChocalateCOS Chocolate online kanallarından, kendi damak zevkinize göre sipariş verebileceğiniz gibi hem kurumsal alanda, hem de özel gönderilerinizde, tatlı bir hediye olarak armağan edeceğiniz, özel tasarım kutu ve ambalajlarda, farklı modellerde üretilen çikolatalar, anında seçip kolay sipariş oluşturabileceğiniz tarzda alternatifli seçenekler sunuyor. Markayı farklı kılan özelliklerin başında ise süt ve kakao oranının kendine has şekilde formulize edilmesiyle tüketiciye haz veren çikolata tadı geliyor.
 
Baharatlı Drajeden Tuzlu Karamelli Truffa, Vegan Çikolataya…
Ürün çeşitliliğinde klasik çikolata modellerinin dışına çıkan COS Chocolate, yükselen trend vegan çikolatayı da mini trufflar şeklinde müşterilerine sunuyor. Özel silindir ambalajda satışa sunduğu drajelerde ise renkli badem, hindistan cevizli, portakallı, fındıklı, bisküvili ve de farklı olarak, çikolata kaplı baharatlı drajeler dikkat çekiyor. Yaptığı arge çalışmalarıyla üretimine bilişsel yön veren COS Chocolate, doygun kakao oranına ulaşmış spesiyal çikolatalarından Mexico ismini verdiği bitter ve beyaz sıcak çikolata ile fındıklı, sütlü ve bitter kırma tabletleriyle çikolata severleri mutlu etmeye başladı. Firmanın özel ürünleri arasında ise tuzlu karamelli kahveli ve kuru yemişli trufflar göze çarpıyor.
 
Hem Özel Günler, Hem de Kurumsal Hediyeler İçin
Ürünlerinde dolgunluğu, kullandıkları sütte saflığı ve kakaoda da yoğunluğu kullanmaya özen gösteren COS Chocolate, hediyelik çikolata alanında, özel formüle edilmiş ürünleri ve tasarım kutularıyla adından söz ettirip, hem özel günlerinde müşterilerini hem de kurumsal taleplerde markaların armağan konseptlerine yeni bir soluk getiriyor. Özellikle tarzıyla göz alan silindir kutu ambalajları verilen siparişlerde ön plana çıkıyor.
 
Markanın ürünlerini incelemek ve sipariş vermek için www.coschocolate.com adresi ve de coschocolate instagram hesabı ziyaret edilebilir.