Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Pernigotti IL Gelato ürün ailesine yeni lezzetler

Pernigotti’nin 160 yıllık çikolata ve dondurma üretimindeki deneyimi ve ustalığından doğan dondurma Pernigotti IL Gelato, ürün ailesine eklenen farklı lezzetlerle yaz aylarında tüketicilerin gözdesi olmayı hedefliyor.
 




Pernigotti ürünlerDondurma tutkunlarının sevdiği marka Pernigotti IL Gelato, neşe dolu kıpır kıpır bir yaza merhaba diyor. “Her Anın Neşesi” sloganı ve birbirinden lezzetli dondurmaları ile bu yazın her anına neşe katıyor. Sahilde güneşin batışını izlerken, işe serin bir mola vermek istediğinizde, en tatlı sohbetlerinizi daha da tatlı hale getirmek için her yerde Pernigotti IL Gelato lezzetiyle size eşlik ediyor.
 
Doğallık, kalite ve lezzetten ödün vermeyenlerin de severek tükettiği Pernigotti IL Gelato’da doğal şeker ve gerçek çikolata kullanılıyor, glukoz, fruktoz şurubu ve trans yağ yer almıyor. İçeriğindeki vanilya, çilek, fındık benzeri tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Cup serisinde dondurmalara lezzet katan kakao ve meyvelerin en yüksek kalitelileri yetiştikleri ülkelerden geliyor. Madagaskar’ın vanilyası, Santo Domingo’nun kakaosu, Antep’in fıstığı ve İtalya’nın meşhur Gianduia çikolatası kullanılarak eşsiz Pernigotti IL Gelato lezzeti oluşturuluyor. 
 
Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato; bu yaz da en sevilen lezzetlerin başında gelen karamel & badem stick, büyük küçük herkesin favorisi olmaya aday mavi karamel kornet ve vazgeçilmez çilek & yoğurt ve bal & badem bar dondurma çeşitlerini tüketicilerin beğenisine sundu.