Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Vitabiotics’in demir desteği Feroglobin Türkiye’de 

Vitabiotics’in 50 yıllık uzmanlığıyla geliştirdiği Gentle Iron desteği Feroglobin şimdi Türkiye’de. Demir efervesan tabletin yanı sıra yavaş salınımlı kapsül ve bal ve İsviçre Alp Maltı içeren lezzetli sıvı formuyla Feroglobin, 3 farklı form alternatifiyle demir eksikliğine inovatif çözümler üretiyor.
 




Vitabioticsâ�� ürünEn sık görülen belirtileri yorgunluk, halsizlik ve saç dökülmesi olan demir eksikliği ve demir eksikliğine bağlı anemi, Türkiye’de kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere sıklıkla görülüyor. Demir, kırmızı kan hücrelerinin ve hemoglobinin normal oluşumuna katkıda bulunurken, yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı oluyor. Vitabiotics, demir ihtiyacını destek ürünleriyle karşılamak isteyenler için 1980 yılında geliştirdiği ve 70 ülkede bulunan Feroglobin®’i artık Türkiye’de de kullanıcılarıyla buluşturuyor. 
 
Yavaş salınımlı kapsül, bal ve İsviçre Alp Maltı içeren sıvı ve Türkiye’de bir ilk olan Gentle Iron demir efervesan tableti ile üç farklı formu bulunan Feroglobin, mideyi rahatsız etmeyen Gentle Iron formunda demir içeriyor. Feroglobin, yorgunluk yaşayanlar, regl dönemini desteklemek isteyen kadınlar, hamileler, büyüme çağındaki çocuklar, sporcular ve 50 yaş üzeri kişiler için geliştirildi.
 
Doğal portakal aromalı Gentle Iron demir efervesan tablet Feroglobin Fizz’de demir emilimini artıran C vitamini, normal enerji salınımına katkıda bulunan B6 ve B12 vitaminlerinin yanı sıra yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunan demir ve folik asit bulunuyor. Feroglobin® Fizz, demir ihtiyacı yüksek olan vegan ve vejetaryenlerin de kullanımına uygun içeriğe sahip.
 
Yavaş salınım teknolojisine sahip Feroglobin Capsules, Gentle Iron demirin yanı sıra çinko, bakır, vitamin B6, B12 ve folik asit; bal ve doğal portakal yağına sahip lezzetli Feroglobin Liquid ise demir emilimini artıran C vitamini, normal enerji salınımına katkıda bulunan B6 ve B12 vitaminlerinin yanı sıra yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunan demir ve folik asit içeriyor.