Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Bahçıvan Gıda’ya en başarılı ihracatçı ödülü

Bahçıvan Gıda, İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği 2020 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödüllerinde Süt ve süt ürünleri kategorisinde “En Fazla İhracat Yapan Firma” olarak birinciliğe layık görüldü.
 




Bahçıvan Gıda ödülİstanbul İhracatçı Birlikleri bünyesindeki tarım sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamüller İhracatçıları Birliği (İSHİB) tarafından organize edilen geleneksel Başarılı İhracatçılar Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 
 
İSHİB bünyesinde bulunan yaklaşık 2.000’e yakın firmanın değerlendirilmesi sonucunda, 2020 Yılı Başarılı İhracatçılar Ödüllerinde Süt ve Süt Ürünleri kategorisinde En Yüksek İhracat rakamına sahip firma ünvanı ile birincilik ödülüne Bahçıvan Gıda layık görüldü. Firma adına ödülü, İhracattan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Karlıbaş teslim aldı.
 
Orta Doğu’dan Çin’e, Amerika Birleşik Devletleri’nden Japonya’ya kadar 30’dan fazla ülkeye ihracat yapan Bahçıvan Gıda, 2022’de de ürünlerini mevcut ve yeni pazarlara sunmaya devam etmeyi hedefliyor.