Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz’e 'Altın Lider Ödülü’

İş dünyasının önde gelen isimlerinin ödüllendirildiği, KREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen 'Altın Lider Ödülleri'nde, Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz, 2021 yılının en beğenilen 50 CEO'su arasında yer aldı. 
 




Ä°hsan KaragözKREA M.I.C.E. tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin en prestijli liderlik ödülleri arasında kabul edilen “2021 Yılı Altın Lider Ödülleri”nin kazananları, Türkiye'de iş dünyasında çalışan 35 binin üzerinde kişinin 'tekil oyu' ile belirlendi. Mondelez International Türkiye Genel Müdürü İhsan Karagöz’ün de ödüle layık görüldüğü “2021'in 50 CEO”su  23 Aralık’ta düzenlenen ödül töreninde açıklandı. 
 
Mondelez International Türkiye olarak hedeflerinin hem ekonomik hem de toplumsal olarak kalkınmaya destek olmak olduğunu söyleyen İhsan Karagöz, “Önceliğimiz; başta kapsayıcılık, sürdürülebilirlik ve sosyal sorumluluk olmak üzere, global değerlerimiz doğrultusunda hem şirket içerisinde hem de dışında ülkemiz, tüm paydaşlarımız ve toplumun her kesiminin hayatına değer katacak çalışmalar gerçekleştirmek. Aldığımız bu ödül, bu çabalarımızın takdir edildiği ve fark yarattığına dair bir kanıt niteliğinde ve sonraki çalışmalarımız için de bize büyük bir motivasyon kaynağı. Tüm Mondelez International Türkiye ailesine bu başarıya destek oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.