Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Président Taze Peynir sofralarda

Avrupa’nın önde gelen peynir markalarından Président; ailesine kattığı Président Taze Peynir’in daha yoğun kıvamı, daha yoğun süt tadı ve kolay sürülebilen yapısıyla günün her saatinde sofralara lezzet katmaya aday.
 




President taze peynirGünlük 5 bin ton süt işleme kapasitesiyle Türkiye'nin önemli süt ve süt ürünleri işletmelerinden biri olan Ak Gıda; yüksek kalite standartlarında üreterek Türkiye pazarına sunduğu Président ailesini büyütmeye devam ediyor. Ailenin yeni üyesi Président Taze Peynir, yeni deneyimlere açık, lezzet ve kalite arayan tüketicilerle buluştu. Président Taze Peynir, daha yoğun kıvamının yanı sıra, parçalanmadan ve pütürlü bir doku olmadan kolaylıkla sürülebilen yapısı sayesinde sabah kahvaltısında, ara öğünlerde ya da günün her saatinde kolaylıkla tüketilebiliyor.
 
Özel teknikle sadece süt ve süt kremasından üretiliyor 
Özel üretim tekniği sayesinde sadece süt ve süt kremasından oluşan ve pürüzsüz bir yapısı olan Président Taze Peynir yüzde 25 yağ oranıyla benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor.  Yoğun kıvamıyla pasta ve tatlı yapımında ideal bir ürün olan Président Taze Peynir aynı zamanda çorba, sos ve sıcak yemeklere lezzet katıyor. 
 
Her öğünde benzersiz bir lezzet deneyimi
Président ürünlerinin kısa sürede Türkiye’deki tüketicilerin beğenisini kazandığına dikkat çeken Ak Gıda Pazarlama Direktörü Selin Dora Falay, “Raflarda yerini alan yeni ürünümüz Président Taze Peynir ile Président ürün ailesini büyütmeye, Avrupalı lezzetleri erişilebilir fiyatlarla Türkiye’deki sofralarla buluşturmaya devam ediyoruz. Özel teknikle sadece süt ve süt kremasından üretilen Président Taze Peynir; yoğun kıvamlı kolay sürülebilir yapısı ile günün her saatinde tüketilebilen benzersiz bir lezzet deneyimi sunuyor” dedi. Ayrıca Falay, Président ailesinin ürün çeşitliliğini, tüketicilerin beklenti ve talepleri doğrultusunda zenginleştirmek için Ar-Ge çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.