Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
KFC Türkiye’de atama

KFC Türkiye’nin Satın Alma ve Tedarik Zinciri Direktörlüğüne Ufuk Yüce atandı. 1 Nisan itibariyle görevine başlayan Yüce, KFC Türkiye’nin tüm satın alma ve tedarik zinciri süreçlerini yönetecek. 




Ufuk YüceİŞ Gıda çatısı altında 41 ilde 215 restoranı ve 5.500 çalışanıyla hizmet veren KFC Türkiye’nin Satın Alma ve Tedarik Zinciri Direktörü Ufuk Yüce oldu. İŞ Gıda yönetimi tarafından gerçekleştirilen atama ile 1 Nisan itibariyle görevine başlayan Yüce, KFC Türkiye’nin tüm satın alma ve tedarik zinciri süreçlerini yönetecek. 
 
Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Ufuk Yüce, lisans eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme dalında yüksek lisans yaptı. İş hayatına 2004 yılında Gima A.Ş’de Sistem Geliştirme Uzmanı olarak başlayan Yüce, 2005-2007 yıllarında Carrefour Türkiye’de Proje Müdürü ve Lojistik Mühendisi rollerinde görev aldı. 2007-2016 yıllarında Koç Holding Gıda’da Lojistik Planlama Sorumlusu, Lojistik Planlama Müdürü ve Lojistik ve İş Geliştirme Müdürü olarak çalıştı. KFC Türkiye’ye katılmadan önce 2016 yılında TAB Gıda bünyesinde bulunan Yüce, ilk olarak Ülke Satın Alma ve Müşteri İlişkileri Müdürlüğü, 2021 yılında ise Satın Alma ve Tedarik Direktörlüğü görevlerini üstlenmişti.