Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Teksüt, Ege PERDER üyeleriyle iftarda buluştu 

Türkiye’nin önemli süt ve süt ürünleri kuruluşlarından Teksüt, Ege PERDER üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık ve Ege PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş’ın da katıldığı iftarda dayanışma, işbirliği ve perakende sektörünün büyümesi ve gelişmesiyle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
 




Teksüt iftarYerel ve bölgesel marketleri bünyesinde toplayan Türkiye Perakendeciler Federasyonu’na bağlı Ege Perakendeciler Derneği üyeleri, Teksüt’ün davetlisi olarak İzmir Ticaret Odası Restoranı’nda iftar yemeğinde bir araya geldi. Ege PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Başdaş, düzenlenen iftarda perakende sektörünün ve ülke ekonomisinin temel taşı olan yerel perakendecilerin gelişimi, bölgedeki üreticilerin varlığının korunması ve güçlenmesi kapsamında görüş alışverişinde bulunduklarını hem üreticilerin hem de yerel zincirlerin Ege Bölgesi’ne nasıl değer katabileceği ile ilgili bilgi görüşlerini paylaştı.  
 
Emeği birlikte değere dönüştürüyoruz
Teksüt Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık, Ege PERDER üyeleriyle aynı sofra etrafında bir arada olmanın çok değerli olduğunu söyledi ve şöyle devam etti: “Alın teri, göz nuru ve emek dolu bir ürünü üreticiden temin ederek dünyanın iyi ve modern tesislerinde işleyerek adımızla, kalitemizle sizlerin aracılığıyla sofralara ulaştırmak için uğraşıyoruz.  Bugün hep birlikte bu sofranın etrafında aynı amaç ve düşünceyle, emeğe saygıyla birlikte iş yapabilme gücü ve isteğiyle oturuyorsak bunda aynı duygu ve düşüncelerle, çalışma azminde olmamızın büyük payı var. Ben bundan sonra da aynı azim ve çalışma gücüyle çok daha güzel işler yapacağımıza, soframızı beraber büyüteceğimize; emeği birlikte değere dönüştüreceğimize gönülden inanıyorum.”