Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
GCA, Berlin'de gerçekleştirilen 26. Uluslararası Cam Kongresi'ne katıldı

'2022 Uluslararası Cam Yılı' ana teması ile düzenlenen 26. Uluslararası Cam Kongresi, 3-5 Temmuz 2022 tarihlerinde Berlin'de gerçekleşti. GCA, düzenlenen bu uluslararası platformda ziyaretçi olarak yerini aldı. Camın baştan sona tüm özelliklerinin konuşulduğu ve oldukça yoğun bir katılımın gerçekleştiği bu kongrede, farklı salonlarda birçok temada eğitim ve seminer düzenlendi. 




Cam KongresiKongre boyunca sürdürülebilir cam üretimi, cam fiziği, camın özellikleri ve karakterizasyonu, cam şekillendirme, süreç sonrası kalite kontrol, gelişen cam uygulamaları ve cam uygulamaları ile ilgili değişiklikler, camın yapısı ve kimyası, hammadde ve geri dönüşüm gibi başlıklar altında cam ile ilgili oldukça fazla konu konuşuldu.
 
5 gün boyunca toplam 9 farklı salonda birbirinden ayrı temalarla birçok oturumun düzenlendiği kongrede, bu sene özellikle karbon emisyonu azaltımının önemi, geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik konuları üzerinde duruldu.
 
GCA ziyaretçi olarak katılım sağladığı bu kongre ile, 2022 Uluslararası Cam Yılı'na verdiği önemi bir kez daha vurguladı. GCA, 2022 Uluslararası Cam Yılı boyunca tüm yenilikleri takip etmeye ve cam ile ilgili etkinliklere katılmaya devam edecek.