Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Caribou Coffee Türkiye’ye yeni genel müdür

Dünyanın önde gelen kahve zincirlerinin başında gelen Caribou Coffee’nin, Orta Doğu’daki önde gelen pazarlarından biri olan Türkiye’nin yeni Genel Müdürü Esin Aktürk Tosya oldu.
 




Esin Aktürk TosyaLisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nde 2001 yılında tamamlayan Esin Aktürk Tosya, profesyonel iş hayatına 2001 yılında Inditex Grubu, Zara mağazalarında mağaza bölüm müdürü olarak başladı. 2007 yılında, Alman şirketi Tchibo’nun Türkiye’ye gelmesiyle bölge satış müdürü olarak yeni görevine başladı. Sırasıyla, Tchibo Türkiye mağazalardan sorumlu yönetici, Doğu Avrupa Ülkelerinden Sorumlu Tchibo Uluslararası Perakende Yöneticisi ve ardından Tchibo Türkiye İş Geliştirme ve Uluslararası Koordinasyon Direktörü olarak görev aldı. 
 
15 yıl süresince Tchibo’da üst düzey yönetici olarak önemli birçok görevde bulunan Esin Aktürk Tosya, 1 Haziran 2022 itibariyle Caribou Coffee Türkiye’de Genel Müdür olarak görevine başladı. Tosya, Caribou Coffee Türkiye’nin yeni dönem stratejileri ile birlikte markanın daha da büyümesi ve gelişmesi konularında aktif rol alacak.  
 
 
Caribou Coffee Türkiye hakkında
Dünyanın önemli zincirlerinden olan Caribou Coffee'nin Türkiye ofisi, markanın Ortadoğu franchise sahibi Al Sayer Grubu tarafından yönetilmiş olup 2021 Temmuz itibariyle Onefranchising Gurubu tarafından yönetilmeye başlanmıştır. Türkiye kahve zinciri pazarına, ilk şubesini Aralık 2011'de Caddebostan'da açarak giren Caribou Coffee, Ağustos 2022 itibariyle Türkiye’de 12 farklı şehirde 41 şubesiyle hizmet vermektedir. Caribou Coffee, her yıl piyasadaki en güzel kahveleri bulmak için tüm dünyayı dolaşarak, her bir ülkeden yüzlerce numuneyi test etmektedir. Sonrasında ise, kahve tutkunlarına lezzetle sunmak için en harikulade kahveleri seçmektedir. Caribou Coffee’nin her bir kahve çekirdeği, Yağmur Ormanları Birliği Sertifikalı çiftliklerden gelmektedir.