Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Ak Gıda, WorldFood İstanbul’da lezzet gösterisi yapacak

Gıda sektörünün Türkiye’deki uluslararası buluşma noktalarından biri olan WorldFood İstanbul Fuarı’nda Ak Gıda hem tüketim hem de ev dışı tüketim pazarına yönelik yenilikçi ürünleri ve lezzet sunumlarıyla yer alacak.




BaÅ�ar HamamcıTürkiye genelinde 6 fabrikasıyla sektörünün en fazla süt ve süt ürünleri üretimini gerçekleştiren işletmelerinden olan Ak Gıda, 6-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul’a katılıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WorldFood İstanbul’da yer alacak standında Ak Gıda ziyaretçilerini; tüketici markaları İçim, Président ve ev dışı tüketim markası Masterini’nin lezzetleriyle karşılayacak. Ak Gıda Demo Şefi Cemil Çengel’in İçim, Président ve Masterini lezzetleriyle hazırlayacağı ikramlıklar, yaklaşık 60 bin katılımcının ağırlanacağı dört günlük fuar boyunca ziyaretçiler ve mutfak profesyonelleriyle buluşacak.
 
İçim, Président ve Masterini markalarının yenilikçi ürünleri tanıtılacak 
31. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı WorldFood İstanbul’da Ak Gıda’nın mutfak profesyonellerine özel ürünleri ve çözümlerinin stantta öne çıkacağına dikkat çeken Ak Gıda Ülke Satış Direktörü Başar Hamamcı, WorldFood İstanbul’da İçim, Président ve Masterini markalarının yenilikçi ürünlerini farklı kullanım alanlarıyla mutfak profesyonelleri ve ev dışı tüketim sektörü temsilcilerine anlatacaklarını söyledi. Hamamcı, “Önümüzdeki dönemde de şeflerin ve ev dışı tüketim noktalarının değişen ihtiyaçları ile pazar dinamikleri doğrultusunda yenilikçi çözümler üretmeye ve tüm Türkiye’ye dağıtım yapabilme yeteneğimizle çözümlerimizi ulaştırmaya devam edeceğiz” dedi.