Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Türk kahvesi yanında ağzınızı tatlandıracak çikolata çeşitleri

Lezzeti, kıvamı ve kokusuyla pek çok insanın severek içtiği Türk kahvesinin yanında en çok bitter, meyveyi, karamelli, beyaz ve karışık çikolata tercih ediliyor. 




Kahve ve çikolata parçacıklarıTürk kahvesinin benzersiz lezzeti ve geleneksel yönü, damaklarda unutulmaz bir iz bırakacak. Bununla beraber kahvenize eşlik eden tadına doyum olmaz çikolatalar, özel anları daha da güçlü kılacak. Haydi gelin hep beraber Türk kahvesinin yanına en çok yakışacak hediyelik çikolata çeşitlerini inceleyelim!
 
Beyaz çikolata son
Beyaz Çikolata
Beyaz çikolata gibisi yoktur. Kremsi dokusu ve tatlı vanilya aroması ile Türk kahvesinin yanına yakışan bir çikolata çeşididir. Yumuşacık ve hafiftir. Damaklara tatlı bir dokunuş yapmak gibisi yok, beyaz çikolata ile bu mümkün hale gelir.
 
 
Bitter çikolata
Bitter Çikolata
Bitter çikolata, yüksek kakao içeriği ile zengin ve yoğun bir tat profili sunar. Sağlığa son derece yararlı bir çikolata çeşididir. Türk kahvesinin kuvvetli aromasına muazzam bir uyum sağlar. Ekşi ve tatlı lezzet notalarını ortak paydada buluşturur. Birkaç parça bitter çikolatanın yanında bol köpüklü bir Türk kahvesi içtiğinizde kendinizi çok iyi hissedersiniz!
 

Ayrıca şunu da belirtmiş olalım, Türk kahvesi fiyatlarını inceleyerek size en uygun olan seçeneği bulabilir ve mis gibi bir kahve içebilirsiniz.

 
Karamelli çikolataKaramelli Çikolata
Karamel dolgulu çikolatalar adeta bir lezzet şöleni sunar. Türk kahvesinin geleneksel aroması ve kıvamı, karamel notalarını daha da güzel hale getirir. Birbirleri ile uyumsuz gibi görünseler de bu ikiliyi çok seveceğinizden eminiz. Özellikle sade bir Türk kahvesinin yanında bol karamelli çikolatayı denemeyi unutmayın.
 
Meyveli çikolataMeyveli Çikolata
Vişneli, hurmalı, elmalı, armutlu ve muzlu… Birçok sayısız çeşitte karşımıza çıkan meyveli çikolataların popülaritesi artmaya devam ediyor. Siz de yaz akşamlarında enerji veren bir çikolata yemek istiyorsanız seçiminiz meyveli olanlardan yana demektir! 
 
KarıÅ�ık çikolata kutusuKarışık Çikolata Kutusu
Karışık çikolata kutusu, farklı çikolata türlerini bir araya getirerek herkesin zevkine hitap eder. Türk kahvesi keyfinizi daha da arttırmak için harika bir seçim olur. Kutu içerisinde her çeşit çikolatayı bulabilir, lezzetli anların tadını çıkarabilirsiniz. Tabii yanına koyu bir Türk kahvesi hazırlamayı da unutmayın!
 

Dilerseniz hediyelik çikolata fiyatlarını inceleyerek istediğiniz ürünü seçebilir, sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz!