Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Banvit BRF’e ihracatta 3 ödül birden

Banvit BRF, 2022 yılında ulaştığı ihracat rakamıyla İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen “Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde su ürünleri ve hayvansal mamuller, beyaz et ve et ürünleri kategorilerinde olmak üzere 3 ödül birden aldı.




Banvit ihracat ödülleriİstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (İSHİB), 2022 yılında yaptıkları ihracatla ülke ekonomisine katkıda bulunan üyelerini 29 Kasım tarihinde gerçekleştirdiği “Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde ödüllendirdi. Türkiye’nin önde gelen beyaz et üreticilerinden Banvit BRF, düzenlenen törende 3 farklı kategoride, 3 ödül birden aldı. 
 
2022’de 115,6 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi
Su ürünleri ve hayvansal mamuller kategorisiyle beyaz et kategorilerinde 1’nci, et ürünleri kategorisinde ise 5’nci olarak 3 ödül birden alan Banvit BRF, MENA bölgesi olarak tanımlanan ve ağırlıklı olarak Orta Doğu ülkelerinin de yer aldığı ihracat pazarlarında 2022 yılında toplam 115,6 milyon dolar ihracat gelirine ulaştı.
 
Banvit BRF Satış Direktörü Nerdin Alp, bu ödülleri almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ihracat alanındaki hedeflerimize ulaşmaktan ve ülke ekonomimize katma değer sağlamaktan ötürü gurur duyuyoruz. Bu ödülün şirketimize kazandırılmasında emeği geçen, başta ihracat ekibimiz olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.