Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Unilever’de üst düzey atama

Dünyanın önde gelen hızlı tüketim şirketlerinden ve dondurma üreticilerinden biri olan Unilever, küresel dondurma iş grubunda çok hızlı büyüme beklenen önemli pazarlarından Güney Asya’yı da halihazırda Orta Doğu ve Türkiye Dondurma Genel Müdürlüğü görevini yürüten Toloy Tanrıdağlı’ya bağladı. Böylece, Unilever Dondurma Global yönetim kurulunda Türkiye’den atanan liderler iki coğrafi iş birimine liderlik edecekler.




Toloy TanrıdaÄ�lı2022 yılından bu yana Unilever Orta Doğu ve Türkiye Dondurma Genel Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Toloy Tanrıdağlı, Unilever Güney Asya, Orta Doğu ve Türkiye Dondurma Genel Müdürü olarak atandı. Toloy Tanrıdağlı yeni görevine 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başlayacak.
 
Özellikle gıda, içecek ve dondurma kategorilerinde sahip olduğu zengin deneyimi ve geniş bilgi birikimiyle gelişmekte olan pazarlarda başarılı iş sonuçlarına imza atan Toloy Tanrıdağlı, mevcut Orta Doğu ve Türkiye coğrafyasındaki sorumluluklarına eklenen Güney Asya pazarıyla birlikte dünya nüfusunun yaklaşık üçte birine ev sahipliği yapan ve içinde Hindistan gibi hızla büyüyen ekonomilerin bulunduğu bir coğrafyada Unilever’in dondurma işinin uçtan uca performansı ve büyümesinden sorumlu olacak.
 
Unilever Dondurma Global yönetim kurulunda Türkiye’den 2 lider
Dünyanın en büyük dondurma üreticisi konumundaki Unilever, yakın zamanda küresel dondurma pazarındaki en büyük iş birimine liderlik edecek ismi de Türkiye’den seçmişti. Unilever Orta Doğu & Türkiye Kişisel Bakım Genel Müdürü ve Unilever Türkiye Ülke Başkanı Mustafa Seçkin’in 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla Unilever Avrupa, Birleşik Krallık, İrlanda, Avustralya ve Yeni Zelanda Dondurma Genel Müdürü olarak atandığı duyurulmuştu. Böylece, Unilever Dondurma iş grubunun Global Yönetim Kurulu’nda görev alacak Türkiye’den atanan iki lider, Unilever’in global dondurma işinde iki ayrı coğrafi iş birimine liderlik ediyor olacak.