Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Ekici Peynir’in satış ve pazarlama operasyonunu Elçin Ekici Öztürk yönetecek 

Elçin Ekici Öztürk, Türkiye’nin önde gelen peynir markalarından Ekici Peynir’de satış ve pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı pozisyonuna getirildi. 




Elçin Ekici Ã�ztürkPazarlama sektöründe uzun yıllara dayanan deneyimiyle Ekici Peynir’in satışlarına değer katmayı hedefleyen 
Elçin Ekici Öztürk, Şubat ayı itibariyle başladığı yeni görevinde Genel Müdür Burçin Ekici’ye bağlı olarak dış ticaret, pazarlama ve satış departmanlarında toplam 84 kişilik bir ekibi yönetecek.
 
2007 yılında Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olan Elçin Ekici Öztürk, ardından Kanada’da George Brown College’da stratejik pazarlama yönetimi eğitimi aldı. 2009 yılında Ekici’nin pazarlama departmanında göreve başlayan Öztürk, 2014 yılında satış ve pazarlama departmanlarının ayrılmasının ardından görevine pazarlama direktörü olarak devam etti.
 
2019-2021 yılları arasında Genç Organize Sanayi Derneği’nin başkanlığını üstlenen Elçin Ekici Öztürk, halen Antalya Organize Sanayi Bölgesi TEKNOPARK ve Ekso Süt A.Ş.’nin yönetim kurulu üyeleri arasında yer alıyor.