Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
PanPan Un ve MSA’dan iş ortaklığı

Türkiye’nin önemli buğday unu üreticilerinden ve ihracatçılarından Doruk Un, perakende markası PanPan Un ve HoReCa pazarını faaliyet gösteren PanPan Profesyonel markasıyla dünyanın en iyi aşçılık okulları arasında gösterilen Mutfak SanatlarıAkademisi’nin (MAS) iş ortakları arasına katıldı.  




MSA workshopTüketici pazarında gücünü artırma ve lider markalarından biri olma hedefinde olan PanPan Un, gerçekleştirdiği iş birlikleriyle de sektörün fark yaratmayı amaçlıyor. MSA ile iş birliği kapsamında profesyonel aşçılık ve profesyonel pasta-ekmekçilik eğitim mutfaklarında workshoplarda kullanılan unları temin edecek olan PanPan Un, kullanım amacına uygun özel un çeşitleriyle beklentileri en iyi şekilde karşılayacak. Doruk Un, MSA ile yenilikçi ürün lansmanları, sektör profesyonellerine ve mutfakseverlere yönelik workshoplar, dijital eğitimler ve gastronomi sektörüne yönelik podcast’ler gibi konularda iş birliği yaparak hem sektör profesyonellerinin hem de mutfakseverlerin gelişimini amaçlıyor. 
 
Doruk Un Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Gürsel Erbap, “Doruk Un bünyesinde kurduğumuz Doruk Akademi’yle geleneksel bir sektör olan un sektöründe yenilikçi iş yapma şekillerimiz, inovasyon odaklı fikir ve ürünlerimizle fark yaratmayı amaçladık. Aynı şekilde MSA sponsorluğumuzla, HoReCa tarafında da sektöre yeni bir vizyon katmaya odaklandık. Farklı ürün gruplarının kullanılmasıyla tüketici alışkanlıklarını değiştirmeye yönelik etkinliklerimize MSA iş birliğiyle devam edeceğiz. PanPan Un markamızla her lezzetin unu ayrı diyerek kullanım amacına uygun özel un çeşitleri geliştirdik. Farklı lezzetler için farklı un kullanılması yönünde pazarda hem tüketici tarafında hem de profesyonel tarafta davranış değişikliği yaratmaya odaklanarak unun da farklı kullanım amaçlarına göre içeriklerinin çeşitlendiğini anlatmak ve bu yönde bir vizyon geliştirmek istiyoruz” dedi.
 
Geleceğin şef adayları PanPan Un ile yeteneklerini gösterecek
MSA; uluslararası mutfak okullarında eğitim almış, dünyanın önemli otel ve restoranlarında çalışmış, deneyimli, konularında uzman ve profesyonel şeflerden oluşan kadrosuyla bir aşçılık okulu olarak eğitim veriyor. Öğrenciler MSA mutfaklarında aşçılık, pastacılık, ekmekçilik ve fırıncılık, barista, barmenlik ve miksoloji, restoran servisi ve yiyecek-içecek işletmeciliği gibi branşlarda eğitimlerini tamamlayarak hem uluslararası akreditasyon kurumlarından onaylı uluslararası diplomalarını hem de MEB onaylı MSA diplomalarını/sertifikalarını almaya hak kazanıyor. PanPan Un & MSA iş birliğiyle, sektöre yeni katılacak geleceğin şefleri PanPan Profesyonel ürünleriyle tüm yeteneklerini sergileyecek. Sektör profesyonellerine yönelik de uzmanlaşma eğitimleri ve farklı eğitimlerin olduğu MSA’da, profesyoneller de PanPan Un’u deneyimleyecek. Yıl boyunca her yaştan mutfaksever, çocuk ve gençler için de farklı kategorilerde workshopların olduğu MSA’da workshop sınıflarında da PanPan Un kullanılacak.