Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Pınar’ın Glütensiz Pizza Tabanına "SIAL Innovation" ödülü

Dünyanın önemli gıda fuarları arasında gösterilen  SIAL 2024 Paris’e katılan Pınar, “Glütensiz Pizza Tabanı” ile fuarın en prestijli ödüllerinden biri olan “SIAL Innovation” ödülünü kazandı.  




Pınar Glütensiz Pizza Tabanı50 yılı aşkın tecrübesiyle Türkiye gıda sektörünün önemli şirketlerinden biri olan Pınar, Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen ve dünyanın dört bir yanından 285 bin profesyonelin 400 binden fazla ürün ve yeniliği sergilediği SIAL Paris 2024’te büyük bir başarıya imza attı. Pınar Et tarafından geliştirilen Glütensiz Pizza Tabanı, sağlıklı ve lezzetli alternatifler arayan tüketiciler için ideal bir çözüm olmaya aday olduğunu gösterdi. Glütensiz beslenmeye yönelik bu inovatif ürün, fuarda sergilenen yüzlerce ürün arasından sıyrılarak “SIAL Innovation” ödülünü kazandı. Bu ödül, Pınar’ın farklı kategorilerde de inovasyona verdiği önemi ve liderliğini bir kez daha pekiştirdi. Fuarda Türkiye mutfağının geleneksel lezzetleri olan simit ve  Pınar börek ailesinin en yeni üyesi tahinli börek ziyaretçiler tarafından büyük beğeni gördü.
 
İnovatif ürünlere yoğun ilgi
Dünya mutfaklarının yoğun ilgi gören kategorisi vegan ürünlere yönelik Pınar Et tarafından geliştirilen Planty markalı vegan ürünler başta Avrupa ve Kuzey Amerika bölgelerinden gelen ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı. Bunu yanı sıra Pınar standı fuar süresince inovatif ürünleriyle ilgi gördü. Fuarda Pınar Labne, Pınar Beyaz ve Pınar Süzme Peynir gibi markanın sevilen süt ürünleri yoğun ilgi görürken, özellikle Laktozsuz Labne fuarın en çok dikkat çeken ürünlerinden biri oldu. Pınar’ın standında düzenlenen etkinlikler, katılımcılara yenilikçi lezzetleri yakından deneyimleme fırsatı sunarken, özellikle Pınar Labne çeşitleri ve Süzme Peynir, tadıyla ziyaretçilerin gözdesi haline geldi.