Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Doğanay’dan yeni nesil fermente içecek: Pancar Kvass

Fermente içecek sektörünün önde gelen markalarından Doğanay, %35 pancar içeren hem lezzetli hem sağlıklı Pancar Kvass ile alışkanlıkları değiştirmeyi hedefliyor. Doğal pancar nitratı olarak zengin, antioksidan, post biyotik, glutensiz, gazsız, şekersiz, vegan içeriğiyle günün her anında iyi hissettiren Doğanay Pancar Kvass raflardaki yerini aldı.




Doğanay pancar kvass
 
Doğanay, yenilikçi yaklaşımıyla yükselen Pancar Kvass trendini sofralara taşımayı amaçlıyor. Kırmızı pancarın doğallığını ve fermente sürecin faydalarını bir araya getiren Doğanay Pancar Kvass, %35 oranında pancar içeriğiyle lezzeti, ferahlığı ve sağlığı buluşturuyor. 330 ml ve 750 ml cam şişe seçenekleriyle süpermarketlerde ve e-ticaret platformlarında yerini alan yeni ürün, sağlıklı yaşamı benimseyen herkesin favorisi olmaya aday. Yeni içecek, premium şişesi ve etiket tasarımıyla dikkat çekiyor
 
Sağlık deposu
Doğanay’ın yeni fermente ürünü Pancar Kvass sadece bir içecek olma özelliği taşımıyor, sağlıklı yaşam tarzını benimseyenler için de önemli bir alternatif olmaya aday. Lif kaynağı pancarın güçlü antioksidan bileşenleri ve yüksek nitrat içeriği, bu içeceği özellikle spor yapanlar, detoks programlarına önem verenler ve beslenmesine özen gösterenler için öneli bir seneçek haline getiriyor. Post biyotik bileşenleri sayesinde bağırsak sağlığını destekleyen ve sindirime yardımcı olan Doğanay Pancar Kvass, bağışıklık sisteminin düzenlenmesine de yardımcı oluyor.
 
Bir bardağında sadece 10 kalori bulunan ve düşük karbonhidrat içeriğiyle hafiflik sunan Doğanay Pancar Kvass; glutensiz, gazsız, şekersiz, antioksidan ve vegan oluşuyla da birçok beslenme alışkanlığına kolayca uyum sağlıyor.