Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS

Etiketler: şoklama

Messan, spiral soğutma ve şoklama sistemleriyle unlu mamul üreticilerine kalite sunuyor



Spiral soğutma ve şoklama sistemlerinin a’dan z’ye üretimini yapan Türkiye’deki ilk ve tek firma olduklarını vurgulayan Messan Soğutma Genel Müdürü Erdinç Yapan, şoklama süresini en aza indirerek ürün kalitesini artıran MQF Messan spiral şoklama sistemlerinin hazır mantı, börek, pizza, milföy hamuru gibi donmuş uygulamalar için ideal olduğunu belirtiyor.

MOF Spiral Sistemleriyle unlu mamul üretiminde yüksek standart



Messan Soğutma’nın ürettiği MQF Spiral soğutma ve şoklama sistemleri, başta simit, pizza, börek, baklava ve kek türü ürünler olmak üzere birçok unlu mamul ürün gruplarında kaliteyi yükseltiyor.