Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Michelin Rehberi 2026 Türkiye seçkisi açıklandı
Araştırma: Muz, Avrupa’da en çok tüketilen meyve
Continental Confectionery Company ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı
BESD-BİR: "Hijyen kurallarına uyulduğu sürece piliç etinde risk yok"
Sodexo Türkiye’den Avrupa’ya üst düzey transfer
Muratbey’den yapay zekâ temelli sürdürülebilirlik projesi: Kazandıran Peynirler
Kahve Dünyası araştırması: “Türk kahvesi olmazsa rutinimiz bozuluyor”
2025, beslenme alışkanlıklarını yeniden şekillendirdi
TURYİD ve Özyeğin Üniversitesi’nden gastronomi sektörünün geleceği için iş birliği
Kırk Kat Baklava Tarihi’ne dünyanın en iyi gastronomi kitabı ödülü
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: bes bir
Etiketler: bes-bir
Şu anda hiç mesaj yok.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı