Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Anavarza’dan çocuklara balı sevdiren ürünler

Anavarza Bal tarafından çocuklara balı sevdirmek ve bal yeme alışkanlığı kazandırmak amacıyla geliştirilen Winx ve Pepee karakterli ürünler, okul günlerinde çocukların enerjisine enerji katıyor. 




Anavarza BalSabahın erken saatlerinde yola çıkan çocukları hem besin değeri yüksek hem de sağlıklı bir kahvaltıyla yolcu etmek aileler için önemli. Türkiye’nin önde gelen bal markalarından Anavarza Bal, Winx ve Pepee karakterli ürünleriyle bu eğitim döneminde çocuklarına sağlıklı ürünler yedirmek isteyen ailelerin tercihi oluyor.
 
Günlük vitamin ve enerji deposu
Sektöründe yeniliklerin öncüsü olan Anavarza Bal tarafından geliştirilen Winx ve Pepee karakterli ballar çocukların sevdiği desenlerden oluşan ambalaj tasarımıyla çocuklara balı sevdirmeyi amaçlıyor. Farklı gramajlarda ve farklı kullanım alışkanlıkları için tasarlanan Winx ve Pepee karakterli ballar arasında, akıllı kapak süzme çam balı ve 40 gr tüp çam balı yer alıyor. 
 
Derslerde konsantrasyon sağlamaya yardımcı oluyor
Anavarza Bal'ın Winx ve Pepee karakterli balları, vitamin, mineral, aminoasit, enzimler gibi birçok yararlı maddeyi barındıran içeriğiyle okul döneminde çocukların algılarını açık tutmalarına ve konsantrasyon sağlamalarına yardımcı oluyor. Yüksek miktarda mineral içeren ballar hem demir eksikliğinin giderilmesine katkı sağlıyor hem de iştah açarak çocukların gelişimine katkıda bulunuyor.