Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Baykon Blok Döner Sarım Sistemi ile üretim süreci emin ellerde

Baykon’un üretimini yaptığı Blok Döner Sarım Sistemi, müşterinin talep ettiği ağırlıklarda döner rulosu hazırlama, üretimi izleme, üretim kayıtlarını firma ERP sistemine kaydetme ve detaylı üretim raporları oluşturma noktalarında avantajlar sunuyor.




BaykonEndüstriyel tartım sistemleri sektörünün lider firması Baykon, kuruluşundan bugüne hemen her sektörde müşteriye özel onlarca çözüm gerçekleştiriyor. Bu çözümler arasında; projelendirme, ürün seçimi, montaj, devreye alma ve kalibrasyon, otomasyon ve ERP entegrasyonu ara yüz programları, bakım ve servis hizmeti bulunuyor. Firmanın üretimini yaptığı ürünlerden Blok Döner Sarım Sistemi, müşterinin talep ettiği ağırlıklarda döner rulosu hazırlama, üretimi izleme, üretim kayıtlarını firma ERP sistemine kaydetme ve detaylı üretim raporları oluşturma noktalarında avantajlar sunuyor. Sistemin özellikleri ve kullanıcılara sağladığı faydalar şunlar: 
 
• Komple paslanmaz çelik, kir tutmayan ve kolay temizlenebilir yapısı ile ISO 22000 HACCP gıda güvenliği yönetim sisteminize uyumludur.
• Paslanmaz çelik, IP69 basınçlı su ile yıkanabilen standartta, operatörü yönlendiren 10” renkli LCD grafik ekranlı tartım göstergesi
• Aynı anda 4 personelin çalışabildiği ergonomik tasarımı ile hızlı ve pratik üretim imkanı sağlar.
• Sesli ve ışıklı gramaj kontrolü sayesinde, döner ruloları talep edilen ağırlıklarda sarılarak müşterinizin beklentisi tam olarak karşılanır.
• Rulo bitiminde müşteriye özel tasarlanabilen, barkodlu etiket  basılır.
• Ethernet bağlantısı ile uzaktan cihazlara erişim sağlanarak  üretim programı döner sarım sistemine aktarılabilir, çalışma süresince üretim takibini sağlanabilir. Böylece, üretim her  aşamada kontrol altına alınarak, üretim hataları engellenir.
• Müşterinin ERP sistemine aktarılan kayıtlar üzerinden alınan detaylı raporlar ile, üretim ve fire ağırlıkları, çalışan personelin performans kayıtları
izlenebilir, anlık ve detaylı maliyet kontrolü sağlanır.