Gıda Teknolojisi Facebook
Gıda Teknolojisi Twitter
Gıda Teknolojisi RSS
Cheetos ve Calve’den inovatif yeni ürün: Peynir aromalı sos
Aslı’nın yeni franchise modeline 2 ayda bine yakın başvuru
Ülker, yıl sonunda plastik ambalajlarını yüzde 100 geri dönüştürülebilir hale getirecek
Tavuk Dünyası’nın “Tabakta Sanat Tasarım Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu
HD İskender 30. yılında 100. restoranına ulaştı
Agro Pack - Food - plast Iraq Fuarı başladı
Çitlekçi, İstanbul’daki ilk şubesini açtı
Keskinoğlu Avrupa’ya pastörize sıvı yumurta ihracatına başladı
ABD Tarım Bakanlığı: "Türkiye 2026’da 450 bin baş sığır, 70 bin ton et ithal edecek"
Şenpiliç’e OSB Yıldızları Araştırması’nda 3 kategoride ödül
Gıda Teknolojisi
ANASAYFA
TÜM GIDA HABERLERİ
GIDA TEKNOLOJİSİ MAKALELERİ
FUAR / ETKİNLİK / DUYURU
REKLAM
İLETİŞİM
GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ
GIDA TAŞIMACILIĞI
GIDA MAKİNELERİ
AMBALAJ & PAKETLEME
GIDA KATKI MADDELERİ
GIDA LABORATUVARLARI
SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİ
BAKLİYAT & UNLU MAMULLER
BİTKİSEL YAĞLAR
KIRMIZI ET
BEYAZ ET
YUMURTACILIK
MEYVESUYU
ÇİKOLATA & ŞEKERLİ MAMULLER
Haber
»
Etiketler: endüstriyel
Etiketler: endüstriyel
Baykon Blok Döner Sarım Sistemi ile üretim süreci emin ellerde
Yayın:
19-10-2017
Kategori:
Gıda Makineleri
Etiketler:
baykon
blok döner sarım sistemi
endüstriyel
erp
üretim
Baykon’un üretimini yaptığı Blok Döner Sarım Sistemi, müşterinin talep ettiği ağırlıklarda döner rulosu hazırlama, üretimi izleme, üretim kayıtlarını firma ERP sistemine kaydetme ve detaylı üretim raporları oluşturma noktalarında avantajlar sunuyor.
Eğitim Tercihi
Lojistik Hattı