Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Karma Grup kadrosunu güçlendiriyor

Karma Grup, kadrosuna kattığı iki tecrübeli isimle hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor. 
 




Karma GrupGıda ve kimya endüstrisinde B2B satış ve pazarlama tecrübesi olan profesyonel yöneticiler ile gıda, kimya, tarım, çevre, modern perakende ve yönetim sistemlerinde tecrübe sahibi profesyonel yöneticilerin bir araya gelerek oluşturduğu Karma Grup, müşterilerinin yürümekte oldukları sistemlerinin akışını sağlıklı sürdürmek, işlerini geliştirmek ve markalarının değerini koruyarak yeni değerler yaratmak amacıyla gerek risk yönetimi gerekse performans iyileştirme konularında destek veriyor. Firma, insan kaynağının, bilginin ve tecrübenin önemine inanan müşterilerinin güvenle hizmet alacağı bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 
 
Sektör tecrübesi olan profesyonellerle kısa zamanda ekibini büyütmeyi hedefleyen Karma Grup kadrosuna Kasım ayı itibariyle Veteriner Hekim Serter Yurdakul, Denetim Koordinasyon Müdürü olarak katıldı. Yurdakul’un gıda üretim ve perakende sektörlerinde eğitim ve denetim konularında 13 yılı yöneticilik olmak üzere toplamda 21 yıllık iş tecrübesi bulunuyor.
 
Gıda dışı ürün gruplarında (deterjan, temizlik kimyasalları, kozmetik, kağıt, ambalaj ve gıda ile temas eden ürünler) ise Hadiye Çadırcı yine Kasım ayı itibariyle Teknik Danışman ve Eğitmen olarak görevine başladı. Çadırcı’nın danışmanlığını yaptığı gruplarda üretim, ruhsatlandırma, ürün güvenliği ve kalite yönetimi konularında uzmanlığı bulunuyor.