Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Komşufırın’dan büyüme hamlesi

Üçüncü nesil fırın kavramının öncüsü Komşufırın, sıcak ve taze ürünlerini İstanbul dışına taşıyarak, Anadolu’da ve yurt dışında açmayı planladığı dükkanlar ile büyüyor.
 




KomşufırınMahalle fırıncılığının tazeliğini, sıcaklığını, güler yüzünü, kaliteli ve lezzetli ürünleriyle birleştiren Komşufırın, 12 yıllık tecrübesini paylaşmaya hazırlanıyor. Tüketicilere günün her saati, arzu ettikleri unlu mamulleri ve kırka varan ekmek çeşidini sunabilmek için oluşturduğu üçüncü nesil fırıncılık kavramını İstanbul dışına taşımak isteyen şirket, bu kapsamda yeni bir büyüme hamlesi başlattı.
 
Her ay 1 milyondan fazla kişiyi lezzetleriyle buluşturuyor
İstanbul’da 58 şube ile hizmet veren Komşufırın’ın İstanbul dışında Bodrum, Çeşme ve Antalya’da şubeleri bulunuyor. Marka, ürün konusundaki uzmanlığı, yaratıcılığı ve kalitesi ile toplam 62 fırınında her ay 1 milyondan fazla kişiyi lezzetleriyle buluşturuyor. Eski ekmek geleneğini, gıda teknolojisinin, üretim ve dağıtım yöntemlerinin son olanaklarıyla bir araya getiren üçüncü nesil fırıncılık modelinin yaratıcısı Komşufırın’ın her damak zevkine uygun unlu mamulleri arasında poğaçadan kurabiyeye, kruvasandan keklere kadar birçok ürün bulunuyor.
 
‘Anadolu’nun her iline Komşufırın’ı götüreceğiz’
Komşufırın’ın lezzetlerini Anadolu’ya götürmenin zamanının geldiğini belirten Genel Müdür Kaan Aktoluğ, “Komşufırın olarak yeni bir büyüme hamlesi başlatarak, bu alandaki 12 yıllık tecrübelerimizi ve başarılarımızı Anadolu’nun her iline götürmeye karar verdik. Uzun zamandır İstanbul’a geldiklerinde ürünlerimizi tadan, hizmetimizi deneyimleyen müşterilerimiz, bu lezzetlerin kendi şehirlerinde de olması talebinde bulunuyordu. Bunun yanı sıra yurt dışından gerek turistik sebepler gerekse iş amaçlı seyahatlerinde İstanbul’a gelen iş insanlarından da benzer talepleri sıkça duymaya başlamıştık. Bu talepleri yerine getirmek artık bizim için bir sorumluluk ve zorunluluk haline geldi,” dedi.
 
Franchise modeli uygulanacak
Aktoluğ sözlerine “Aldığımız bu karar kapsamında kendimiz büyürken diğer yandan da bir süredir yatırımcı adaylarıyla ilk defa İstanbul da dahil olmak üzere hem yurt içinde hem de yurt dışında franchise görüşmelerine başladık. Hayata geçireceğimiz franchise modeline katılmak isteyen girişimciler 600 bin Türk Lirası’ndan başlayan tutarlarla yatırım yaparak Komşufırın lezzetlerini müşterilerine ulaştırabilecek. Planlamalarımıza göre yatırım geri dönüşü 3 sene olacak,” diye devam etti.
 
‘Tüm operasyonel süreçlerde yatırımcıların yanında yer alacağız’
Komşufırın olarak yatırımcıların tüm operasyonel süreçlerinde yanında olacaklarını hatırlatan Aktoluğ, kazan-kazan modeli ile Komşufırın’ın ürün konusundaki uzmanlığını, yaratıcılığını ve kalitesini daha geniş kitlelerle buluşturacaklarını söyledi.
 
Franchise başvurusunda bulunmak isteyenler www.komsufirin.com.tr adresine girip katılım formu doldurabiliyor.