Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
PepsiCo'nun içecek markalarına 2 ödül

SMARTIES Ödülleri’nde PepsiCo, içecek markalarıyla iki ödüle birden layık görüldü. 
 




Pepsi fotoMobil pazarı genişletme, reklam verenlerin mobile yönelmesini sağlama ve ilgili teknolojilerdeki gelişmeleri destekleme düşüncesiyle yola çıkan MMA’in (Mobile Marketing Association / Mobil Pazarlama Birliği) düzenlediği; mobil pazarlama dünyasının yenilikçi, yaratıcı ve başarılı kampanyalarını ödüllendiren SMARTIES Ödülleri, 2020 yılı sahiplerini buldu. 
 
Sınırları yeniden tanımlayan, müşterilerine erişim ve etkileşim değeri sağlayan ekip ve yetenekleri pazarlama ekosisteminde yıldızlaştırmayı hedefleyen SMARTIES Ödülleri’nde PepsiCo, içecek markalarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Pandemi sürecinde başlayan ve hızla Instagram’ın en popüler günlük canlı yayın programı olan ‘Mücbir Sebepler’e Pepsi, Lipton Ice Tea, Fruko Cool Lime ve Yedigün markalarıyla dahil olan PepsiCo, ‘Mobile Social’ ve ‘Customer Experience’ kategorilerinde iki bronz ödülün sahibi oldu. 
 
‘Felis Başarı Ödülü’ PepsiCo içecek markalarının
Pazarlama iletişiminde kalite, etki ve yaratıcılığın standartlarını belirleyen ve bu yıl 15’inci yaşını kutlayan Felis Ödülleri 2020’de, PepsiCo içecek markaları Felis Başarı Ödülü’ne layık görüldü. Pepsi, Lipton Ice Tea, Fruko Cool Lime ve Yedigün markaları, sosyal medyada ünlü kullanımı kategorisinde ‘Mücbir Sebepler’ ile Felis Başarı Ödülü’nün sahibi oldu.