Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Samet Serttaş yeniden GTBD Başkanı seçildi

Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği (GTBD) 2021 yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Samet Serttaş yeniden dernek başkanlığına seçildi.
 




Samet SerttaÅ� fotoGıda Takviyesi ve Beslenme Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu, düzenlenen olağan genel kurul ile belirlendi. Gerçekleşen genel kurulda Samet Serttaş yeniden dernek başkanı seçilirken, Tanju Cepheli, Sema Toraman, Abdullah Uzun, Süha Aksoy gibi isimlerin bulunduğu derneğin yönetim kuruluna Umut Şirin Hacıoğlu ve İzzet Halyo’da katıldı.
 
GTBD 2021-2023 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 
· Herbalife – Devlet ve Kurumsal ilişkiler EMEA Bölge Müdürü- Dernek Başkanı- Samet Serttaş
· Amway- Ruhsatlandırma ve Teknik Mevzuat Birimi Baş Koordinatörü- Sema Toraman
· BASF- İlaç Çözümleri Satış Direktörü- Tanju Cepheli
· Bayfar Medikal- Genel Müdür- Abdullah Uzun
· DSM- EMEA Gıda Takviyeleri Pazar Geliştirme Müdürü -Süha Aksoy
· Farmavita –Yönetim Kurulu Başkanı- İzzet Halyo
· Sanofi  Sağlık Ürünleri – Bilimsel İşler Müdürü- Umut Şirin Hacıoğlu
 
Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği (GTBD) hakkında
Gıda Takviyesi ve Beslenme Derneği, kamuoyunu gıda takviyesi ve yenilikçi yaklaşımlar konusunda bilinçlendirmek amacıyla 2016 yılının ağustos ayında Ankara’da kuruldu. Derneğin temel amacı kamu ile mevzuatlar konusunda iş birliği yapmak, sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirerek takviye edici gıdalar, sporcu gıdaları, fonksiyonel gıdalar ve benzeri yenilikçi beslenme ürünleri sektörlerinin gelişmesine, bu sektörlerin sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak, itibarını artırmak ve kamuoyuna gıda ve beslenme konusunda güvenilir bilgi sunmaktır. Ayrıca gelişmeler ve ihtiyaçlar doğrultusunda ortaya çıkabilecek gereksinimlere cevap vermek üzere tüm gıda ve içecek sektörünün kapsamına giren alanlarda da faaliyetlerde bulunabilmeyi amaçlayan dernek bu konularda, birçok farklı alan üzerinen faaliyetlerine devam etmektedir.