Banner Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Kervan Gıda'nın gıda takviye markası Qlife artık Watsons Mağazaları'nda

Kervan Gıda’nın dünya standartlarında gıda takviyesi üreten Happy Life firması ortaklığıyla pazara sunduğu Qlife ürünleri watsons.com.tr’de tüketiciye ulaşmaya başladı. Qlife’ın çinkodan multivitamine, folik asitten propolise tüm ürünleri 15 Haziran itibariyle de tüm Watsons mağazalarının raflarında yerini almıştı. Qlife’ın gıda takviyesi ürünlerine Trendyol üzerinden de ulaşılabiliyor. 
 




Kervan GıdaTürkiye’deki en yüksek yumuşak şeker üretim kapasitesine sahip firmalardan Kervan Gıda, 2020 yılında Happy Life ile yaptığı ortaklıkla pazara sunduğu Qlife markasını, Türkiye’nin en geniş ağına sahip güzellik ve kişisel bakım ürünleri zincirlerinden Watsons’ın internet sitesi watsons.com.tr’de tüketiciyle buluşmaya başladı. Bu adımla çok daha geniş bir tüketici kitlesine ulaşacak olan Qlife, bitkisel ürünler, takviye edici gıdalar ve kozmetik pazarındaki büyümesini sürdürüyor. Halihazırda Trendyol üzerinden de tüketici ile buluşan Qlife ürünleri, 15 Haziran itibariyle de tüm Watsons mağazalarının raflarında yerini almıştı. 
 
İnsan sağlığına yapılan her yatırım değerli
Tat ve koku nedeniyle kullanımı güç olabilecek bazı bitki ekstraktları, vitamin ve mineralleri kolay kullanılabilecek, bitkisel kapsül, saşe, gummy, likit, efervesan gıda takviye formlarında üreten Qlife, kalite standartları onaylanmış ve güvenilirliği bilimsel olarak kanıtlanmış hammaddelerle üretim gerçekleştiriyor. İnovasyon yatırımları aralıksız devam eden Qlife ürünlerinin, 60 ilde 350 mağazayla hizmet veren Watsons Türkiye raflarında olması, Kervan Gıda için oldukça önemli bir adım. İnsan sağlığı ve iyilik halinin dünyadaki tüm zenginliklerin ötesinde olduğu bilinciyle hareket eden Kervan Gıda, insan sağlığına yapılan her yatırımın değer taşıdığı anlayışıyla, takviye edici gıda üretimi alanında inovasyon faaliyetlerine devam ediyor.
 
Ar-Ge yatırımlarına aralıksız devam ediyor. 
Aralık 2020 verilerine göre dünyada takviye edici gıda pazarının büyüklüğü 120 milyar dolarken, Türkiye’de pazarın hacmi 210 milyon dolar seviyesinde. 1994 yılından itibaren gıda üretimi yapan ve insan sağlığını tüm faaliyetlerinin merkezin de tutan Kervan Gıda, bu hassasiyeti sayesinde başta son derece kesin sınırları olan AB ülkeleri olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde ihracat yapabilme başarısın elde etti. Qlife markasıyla bu kalite anlayışını devam ettiren ve büyüyen pazarın en çok satan değil en değerli markalarından biri olma hedefiyle faaliyetlerine devam eden Kervan Gıda, Ar-Ge yatırımlarına da aralıksız devam ediyor. 
 
Herkes iyi yaşamayı hak ediyor
Dünyanın her yerinde iyi beslenme ve vücut için gerekli vitamin ve mineralleri düzenli alıyor olmak büyük bir sorun. Bu anlamda Qlife markasını yaratan Kervan Gıda; OTC yani reçetesiz satılan, gıda takviyesi ve fonksiyonel fayda sağlayan ürünlerin ulaşılabilir fiyatlarla tüketiciye ulaşmasını hedefliyor. Qlife çinkodan multivitamine, folik asitten propolise kadar çok geniş bir yelpazede üretim gerçekleştirirken, kaliteyi yükseltmeye ve maliyeti dengelemeye dikkat ediyor. Her gelir seviyesindeki insanın, başta da çocuklar olmak üzere iyilik ve sağlık halini destekleyecek takviyeleri satın alabilmesinin önemli olduğunu bilen Kervan Gıda; günlük uğranan, iyi yaşamayı destekleyen ürünlere kolayca ulaşmasını sağlayan çözüm noktaları olarak faaliyet gösteren Watsons mağazaları ile bu alandaki hedeflerine artık bir adım daha yakın. Qlife ile herkese sağlık ulaştıracak Kervan Gıda ayrıca, işbirliği kapsamında ortaya çıkacak değeri yeni Ar-Ge yatırımlarına dönüştürmeyi planlıyor.