Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Özsüt’ten yatırımcı dostu yeni marka: Bonton

Türkiye’nin önemli kafe restoran zincirlerinden Özsüt, yeni konsepti Bonton’u hayata geçirdi. Günlük yaşantının temposuna uygun zengin ürün gamı ve al götür konseptiyle tasarlanan Bonton, küçük metrekareye sahip alanı ve daha az personel ihtiyacıyla tamamen yatırımcı dostu bir marka olarak konumlanıyor. 
 




BontonKiosk olarak tasarlanan Özsüt’ün yeni markası Bonton, pratik tüketilebilen birbirinden özel lezzetleri ve al götür konseptiyle çok daha fazla insana, çok daha hızlı şekilde ulaşabiliyor. Ayrıca düşük yatırım maliyeti ile yüksek karlılık sunan Bonton, yatırımcı adaylarına büyük fırsatlar yaratıyor.
 
Günlük yaşantının temposu içerisinde Özsüt lezzetlerine hızlı ve pratik bir şekilde ulaşabilmeyi sağlayan Bonton, küçük metrekareye sahip alanı, daha az personel ihtiyacı ile tamamen yatırımcı dostu bir marka olarak tasarlandı. Özsüt’ün poğaçalar, açmalar, simitler, börekler, mini pizzalar, sandviçler, kurabiyeler, kekler, pastalar ve tatlılar gibi pratik tüketilebilen ve çeşitliliğiyle göz dolduran lezzetlerinin yer aldığı Bonton kiosklarında, ayrıca barista tarafından kahve ve içecek servisi yapılıyor.
 
4 kiosk ile faaliyete başlayan Bonton’a ilgi büyük
İstanbul’da Mecidiyeköy, Şişli, Yenikapı ve Ayazağa metro istasyonlarında faaliyete başladıklarını ifade eden Özsüt İş Geliştirme Direktörü Burak Giray, “İlk etapta 4 adet Bonton kiosku ile başladık ancak yatırımcı dostu olan markamız Bonton’a ilgi hayli büyük oldu. Bu sebeple 2022 yılında Bonton ile hızlı bir ilerleme ön görüyoruz. İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa olmak üzere tüm büyükşehirlerde, yoğun caddelerde ve sokaklarda, şehir hastaneleri, üniversiteler gibi lokasyonlarla, toplu ulaşımın yoğunlaştığı bölgelerde yer almayı arzuluyoruz. İlerleyen dönemlerde ise, kiosktan farklı olarak daha büyük metrekarelerde mağazalar şeklinde hizmet vermeyi hedefliyoruz” diye konuştu.