Banner
Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
ISS Türkiye, engelli çalışanlarıyla geleneksel pikniğinde buluştu

Sosyal sorumluluk alanında yaptığı projelerle dikkat çeken ISS Türkiye, geleneksel hale gelen engelliler pikniğinde çalışanlarıyla buluştu. ISS Türkiye ev sahipliğinde, zengin bir programla gün boyu süren etkinliğe katılan yaklaşık 800 katılımcı, yaz ayını coşkuyla karşılamanın mutluluğunu yaşadı. 




ISS piknikISS Türkiye’nin her sene düzenlediği engelli pikniği, bu yıl da 13 Haziran’da Bahar Country’de gerçekleşti. Sabah saatlerinde başlayan ve tüm gün süren etkinlik, dopdolu programıyla katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. 
 
Birçok stantın kurulduğu piknikte, karikatür, Hint kınası çalışmaları, jonglör gösterileri, ritim workshopları düzenlendi. Ayrıca 15 yıldan bu yana ISS Türkiye bünyesinde çalışanlara da plaket takdim edildi. Kurulan “Sizi Dinliyoruz” masasında ise çalışanların geri bildirimleri alındı. Etkinlik öğlen saatlerinde ise Çekirdek Kadro Müzik Grubu’nun canlı performansıyla devam etti.
 
ISS piknik 2En büyük değer insan
Pikniğe katılan ISS Türkiye COO’su Dağhan Yalçın, bu sene yeniden düzenledikleri piknikle hem pandemi nedeniyle ara verdikleri bu etkinliği tekrar hayata geçirmekten hem de engelli çalışanlarıyla buluşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, ISS Türkiye’nin kapsayıcı insan kaynakları politikasına dikkat çekti. ISS Türkiye’nin insan odaklı değerlerinin, tüm çalışanlarındaki yansımasının şirket olarak en önemli öncelikleri arasında olduğunun altını çizen Yalçın, birlik ve beraberliğin kurum kültürü içindeki yerine de bir kez daha vurgu yaparak, daha pek çok etkinlikte aynı ilkeler çerçevesinde buluşacaklarını ifade etti.