Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Mondelēz International Türkiye’den yurt dışına atama

Atıştırmalık sektörünün önde gelen şirketlerinden Mondelēz International’da Türkiye’den Avrupa’ya üst düzey bir atama gerçekleşti. 2013 yılından beri Mondelēz International Türkiye’de çeşitli görevlerde bulunan Evren Özer, şirketin Avrupa bölgesinin Ticari Kıdemli Finans Müdürü oldu.




Evren Ã�zerLisans eğitimini Koç Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde, yüksek lisansını da Rochester Institute of Technology’de tamamlayan Evren Özer, kariyerine 2013 yılında Mondēlez International Türkiye’de başladı. Şirket bünyesinde Fabrika Finans Analisti, Ticari Finans Müdürü, Finansal Planlama Müdürü gibi farklı görevleri yürüten Özer, 2022 yılından itibaren de Kıdemli Finans Müdürü olarak finansal süreçleri yönetmeye başladı.  
 
Mondēlez International Türkiye Liderlik Ekibi ve Doğu Avrupa Finans Liderlik Ekibi’nde yer alan Evren Özer, yeni görevinde Mondēlez International’ın Avrupa Genel Merkezi olan Zürih’te uluslararası müşterilerin Avrupa marketlerindeki fiyatlama stratejilerinden sorumlu olacak.