Gıda Teknolojisi Facebook Gıda Teknolojisi Twitter Gıda Teknolojisi RSS
Eksim Holding'in kafe - restoran zinciri Aslı’ya üst düzey atama

Türkiye’nin sevilen zincir kafe - restoranları ve en büyük unlu mamul üreticileri arasında yer alan Aslı’nın Genel Müdürü Caner Bayıralan oldu. Uzun yıllar sektörün önde gelen şirketlerinde yöneticilik yapan Bayıralan, Şubat ayı itibariyle genel mdür olarak yeni görevine başladı.





Caner BayıralanEksim Holding’in gıda grubu bünyesinde faaliyet gösteren Aslı’da üst düzey görev değişimi gerçekleşti. Gıda sektörünün önde gelen şirketlerinde başarılı bir yöneticilik kariyerine sahip olan Caner Bayıralan, Şubat ayı itibariyle Aslı Genel Müdürü olarak yeni görevine başladı.

 

Kariyer hayatı boyunca Arçelik ve Syngenta gibi markalarda da çalışmış olan Bayıralan, 10 yılı aşkın süre UNO’da iş geliştirme direktörü ve genel müdür olarak görev yaptı. 2021 yılında Simit Sarayı’nın genel müdürlüğü görevini de üstlenen Bayıralan, son olarak 2022 yılından bu yana Koska’da genel müdür koltuğunda başarılı işlere imza attı. Galatasaray Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan ve Koç Üniversitesi’nde yüksek lisans programını tamamlayan yeni Genel Müdür Bayıralan, tecrübesini gıda alanında Türkiye’nin ilk zincir mağazalarından olan Aslı’nın gelecek vizyonu için kullanacak.

 

Yeni hedeflerle geldi

Yeni görevine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Caner Bayıralan, “Türkiye’de geniş ürün yelpazesiyle 40’ı aşkın şubede hizmet veren Aslı’nın yönetiminde bulunduğum için çok mutluyum.  Aslı, 30 yıllık tecrübesi ile uzun yıllar börek denilince ilk akla gelen marka oldu. 2021 yılından bugüne Aslı’daki dönüşümü sektörden biri olarak yakından takip ediyordum. Aslı’nın yeni döneminde logosundan dekoruna, ürün çeşitliliğinden hizmet kalitesine yaptığı tüm değişikliklerin markaya olumlu yansındığı görülüyor. Önümüzdeki dönemde dönüşümün getirdiği bu ivme ile Aslı’nın yurtiçi ağını genişletirken Orta Doğu pazarı başta olmak üzere yurtdışında da Aslı lezzetlerini temsil edecek yeni şubelerimizi hizmete sunmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin en büyük unlu mamul entegre üretim tesislerinden birine sahibiz. Tesislerimizde Türkiye’nin en büyük market zincirlerine yönelik unlu mamul üretiyoruz. Kabiliyetlerimizi en üst düzeye çıkararak hem markalı ürünlerimizle hem de marketler için ürettiğimiz ürünlerle perakende sektöründeki hacmimizi genişletmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca bugüne kadar ürünlerini dünyanın pek çok kıtasına ulaştırmış bir marka olarak ihracat kanalında da odak pazarlara yönelik faaliyetlerimizi arttıracağız. Sunduğumuz garantili lezzetlerin yanında, bayilik açısından da yatırımcılara avantajlı bir iş modeli teklif ediyoruz” şeklinde konuştu.   

 

Aslı’da dönüşüm hızla devam ediyor

Kafe-restoran sektörüne tecrübesi ve inovatif yaklaşımı ile yeni bir soluk getiren Aslı, dönüşüm ve şubeleşme serüvenine hızla devam ediyor. 2022'de Göztepe'deki şubesinde başlayıp ilk ve klasikleşmiş şubesi olan Bağlarbaşı şubesinde devam eden bu yenilenme süreci, Dudullu'daki fabrikasında bulunan şubesinin deneyim mağazasına dönüştürülmesiyle daha da büyüdü. Yenilenme süreci; Ankara Ayrancı ve Kadıköy'de kapılarını açan yeni şubelerle daha da genişledi. Dönüşüm ile daha ferah ve sıcak bir yapıya kavuşan şubeleri İstanbul’da Kavacık, İkitelli, Vizyon Park ve Levent şubeleri izledi.